Dečiji park u Sokobanji - Vesti TV Sokobanja

Direkcija za urbanizam i izgradnju krenula je sa uređenjem dečjeg parka i kompletnog javno gradskog zelenila. 28. marta je potpisan ugovor sa firmom „Hidro Alfa“ koja je na tenderu dobila posao na uređenju Dečjeg parka i održavanju parkovskog mobilijara.

Dečiji park u Sokobanji - Vesti TV Sokobanja
4 April 2011

04.04.2011. VEST – Dečiji park

deciji-park Direkcija za urbanizam i izgradnju krenula je sa uređenjem dečjeg parka i kompletnog javno gradskog zelenila. 28. marta je potpisan ugovor sa firmom „Hidro Alfa“ koja je na tenderu dobila posao na uređenju Dečjeg parka i održavanju parkovskog mobilijara. Ove godine smo prema evidenciji sa terena imali više oštećenja parkovskog mobilijara i sprava za igru dece u dečjem parku, kaže pejzažni arhitekta Direkcije za urbanizam i izgradnju Dragan Knežević. Veoma je teško kontrolisati jedan ovakav prostor gde nema ni video nadzora ni čuvarske službe koja je neophodna, kaže Knežević koji je ovom prilikom apelovao na građane Sokobanje da se savesno ponašaju...Radovi se finansiraju iz Budžeta opštine Sokovanja, a vrednost investicije je 1 500 000 dinara. Kompletni radovi biće završeni do prvog maja.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt