Dan vaspitača - Vesti TV Sokobanja

Dan vaspitača 21. mart, Aktiv vaspitača Pretškolske ustanove „Bucko“ obeležiće radno-promotivno. Vaspitači priredjuju izložbu svojih radova, koja će biti otvorenog karaktera, a biće postavljena u ponedeljak 21. marta na Dan vaspitača.

Dan vaspitača - Vesti TV Sokobanja
18 Mart 2011

18. 03. 2011. VEST: Dan vaspitača

dan vaspitaca Dan vaspitača 21. mart, Aktiv vaspitača Pretškolske ustanove „Bucko“ obeležiće radno-promotivno. Vaspitači priredjuju izložbu svojih radova, koja će biti otvorenog karaktera, a biće postavljena u ponedeljak 21. marta na Dan vaspitača. Od ponedeljka pa nadalje, gradjani će imati priliku da je posete i upoznaju se sa radovima vaspitača Predškolske ustanove „Bucko. Reč je o radovima koji vaspitačima služe za rad sa decom: didaktički materijal za rad, materijal koji se koristi za organizovanje priredbi i raznih svečanosti u vrtiću, saznajemo od direktorke Predškolske ustanove „Bucko“, Miladinke Milenković. Izložba je osmišljena tako da gradjani vide šta sve vaspitači rade osim neposrednog rada sa decom. U osmišljavanju ovih aktivnosti, kao i u neposrednom radu sa decom, za vaspitače veliki značaj imaju seminari. Ovog vikenda biće održan seminar na temu: „Prevencija agresije kod dece ranog uzrasta“.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt