Čišćenje trotoara - Vesti TV Sokobanja

Čišćenje trotoara:: Opština Sokobanja je u saradnji sa Omladinskom zadrugom organizovala čišćenje trotoara u najfrekventnijim ulicama / Deo lokalnih puteva je teško prohodan, dok su neprohodni putevi ka Šarbanovcu, Vrbovcu i Radenkovcu

Čišćenje trotoara  - Vesti TV Sokobanja
7 Februar 2012

07.02.2012. VEST - Čišćenje trotoara

Opština Sokobanja je u saradnji sa Omladinskom zadrugom organizovala čišćenje trotoara u najfrekventnijim ulicama. Zamenik predsednika opštine Boban Ilić očekuje da veliki deo bude danas očišćen, a u skladu sa tim biće sprovođena dalja akcija čišćenja. On je rekao da za sada ima dovoljno radnika, tako da se ne očekuje dalja potreba za novom radnom snagom.


07.02.2012. VEST – Struja

Kako su nas obavetsili iz sokobanjske EDB, trenutno su bez struje Mesne Zajednice Šarbanovac, Mužinac i Vrmdža zbog kvara na dalekovodu.


07.02.2012. VEST - Stanje na putevima Srđan

Kako saznajemo od Bojana Todosijevića, Nadzornog organa za održavanje lokalnih puteva i ulica, stanje u našoj opštini je jako loše. Deo lokalnih puteva je teško prohodan, dok su neprohodni putevi ka Šarbanovcu, Vrbovcu i Radenkovcu, kao i put za Rujevicu iz pravca Jošanice. Preporuka je da se za Resnik koristi put preko Mednika. U Sokobanji su očišćene ulice 1. i 2. prioriteta, dok će u toku dana biti očišćene i ulice 3. prioriteta. Todosijević savetuje vozačima opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zimske opreme.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt