Boško Ničić juče u Sokobanji - Vesti RTV Sokobanja

Boško Ničić, nosilac liste URS za Sokobanju, posetio je juče Sokobanju, i predstavio program ove stranke i razgovarao sa kandidatima za odbornike.

Boško Ničić juče u Sokobanji - Vesti RTV Sokobanja
24 April 2012

24.04.2012. VEST - URS

boško ničićBoško Ničić, nosilac liste URS za Sokobanju, posetio je juče Sokobanju, i predstavio program ove stranke i razgovarao sa kandidatima za odbornike. Ideja decentalizacije i regonalizacije nastala je pre dvadesetak godina, a drago mi je što najveću ekspanziju doživljava baš sada, medju ljudima u Sokobanji i širom Srbije, rekao je Ničić. Došlo je vreme da stvaramo drugačiju Srbiju, sa energijom mladih generacija koje su shvatile šta će doneti decentralizacija, da novac ostane ovde gde je stvoren, da se čelni ljudi više ne biraju dogovorima u Beogradu, već da ovde imenom i prezimenom narod izabere onog ko će najbolje voditi i uredjivati lokalnu samoupravu, naglasi je Ničić. Mi znamo kako, i zato smo rekli da o onome što uradimo govore naša dela, ne reči, rekao je Ničić i dodao da je došlo vreme da se malo zatvore uši, a otvore oči.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt