BITNO KARAVAN

BITNO KARAVAN:: Borska internet organizacija (BITNO), u saradnji sa Digitalnom Agendom, Opštinom Sokobanja i Kancelarijom za mlade opštine Sokobanja, dana 14. marta, u sredu, organizuje predavanja pod nazivom BITNO na internetu

BITNO KARAVAN
10 Mart 2012

bitnoBorska internet organizacija (BITNO), u saradnji sa Digitalnom Agendom, Opštinom Sokobanja i Kancelarijom za mlade opštine Sokobanja, dana 14. marta, u sredu, organizuje predavanja pod nazivom “BITNO na internetu”. Predavanja će biti održana u velikoj Sali SO Sokobanja (iznad Vatrogasnog) sa početkom u18 h.

Ulaz je slobodan za sve zainteresovane.

Teme koje će biti obuhvaćene su:

1. Značaj interneta

2. Blog kao jedan od najjednostavnijih načina promocije

3. Upotreba i značaj društvene mreže Fejsbuk

4. Upotreba i značaj društvene mreže Tviter

5. Zloupotreba interneta, kako je prepoznati i sprečiti

6. Šta raditi a šta nikako ne raditi na internetu

Projekat “BITNO karavan” želi da pospeši popularizaciju interneta kao globalnog medija i resursa za unapređenje kvaliteta života. U tom cilju će obići 15 gradova Srbije i izvršiti edukaciju građana. Nakon predavanja očekuje se bolja informisanost o načinu funkcionisanja i pravilnog korišćenja interneta.

Saradnik na Projektu “BITNO karavan” je kompanija Telenor.


12.03.2012. VEST – Bitno na internetu

Borska internet organizacija (BITNO), u saradnji sa Digitalnom Agendom i Opštinom Sokobanja i Kancelarijom za mlade opštine Sokobanja, u sredu 14. marta organizuje predavanja pod nazivom “BITNO na internetu”. Projekat “BITNO karavan” želi da pospeši popularizaciju interneta kao globalnog medija i resursa za unapređenje kvaliteta života. U tom cilju će obići 15 gradova Srbije i izvršiti edukaciju građana. Nakon predavanja očekuje se bolja informisanost o načinu funkcionisanja i pravilnog korišćenja interneta. Saradnik na Projektu “BITNO karavan” je kompanija Telenor. Predavanja će biti održana u velikoj Sali SO Sokobanja (iznad Vatrogasnog) sa početkom u 18 h. Ulaz je slobodan za sve zainteresovane.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt