Bez komentara... Vesti TV Sokobanja

U izjavi za našu televiziju, predsednik opštine Sokobanja, Dimitrije Lukić, rekao je da ne bi želeo da komentariše ostavku predsednika SO Sokobanja, Miliše Dinića zato sto je on rekao da je to njegov lični čin.

Bez komentara... Vesti TV Sokobanja
12 Jul 2011

12.07.2011. VEST

U izjavi za našu televiziju, predsednik opštine Sokobanja, Dimitrije Lukić, rekao je da ne bi želeo da komentariše ostavku predsednika SO Sokobanja, Miliše Dinića zato sto je on rekao da je to njegov lični čin. Pred SO Sokobanja su vrlo ozbiljni poslovi koji će biti paralisani ukoliko Skupština ne bude funkcionisala, jer nas očekuje usvajanje vrlo bitnih odluka, tako da ja očekujem da u narednom periodu Skupština nastavi sa radom, da se izabere novi predsednik Skupštine i da se na tom primeru pokaže koliko su odbornici svesni odgovornosti koja je pred njima, kaže Dimitrije Lukić. Ukoliko zamenik predsednika SO Sokobanja ne bude želeo da nastavi sednicu, Odbornička grupa DS-a piodnela je inicijativu za sazivanje sednice potpisima 10 odbornika i ukoliko bude postojala većina koja je spremna da ovo podrži, ova sednica će biti nastavljena, a nakon toga će se ući u politički dogovor i proceduru izbora novog predsednika SO Sokobanja, objasnio nam je predsednik opštine Sokobanja, Dimitrije Lukić.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt