Asfaltiranje udarnih rupa na sokobanjskim ulicama - Vesti TV Sokobanja

U okviru poslova redovnog održavanja gradskih ulica, počeli su radovi na asfaltiranju udarnih rupa na gradskim ulicama, saznajemo od Violete Kostić, direktorke Direkcije za urbanizam i izgradnju Sokobanja.

Asfaltiranje udarnih rupa na sokobanjskim ulicama - Vesti TV Sokobanja
20 Maj 2011

20.05.2011. VEST – Radovi ulice

U okviru poslova redovnog održavanja gradskih ulica, počeli su radovi na asfaltiranju udarnih rupa na gradskim ulicama, saznajemo od Violete Kostić, direktorke Direkcije za urbanizam i izgradnju Sokobanja. Radove izvodi d.o.o. "Transkop" iz Paraćina. Vrednost radova je 2.257.000 dinara. Radovi se finansiraju iz budžeta opštine Sokobanja, a preko Direkcije za urbanizam i izgradnju. Prvo se izvode radovi u centralnim ulica u prvoj zoni, kaže Violeta Kostić i dodaje da će se nakon toga raditi ulice prema periferiji - druga i treća zona. Rok za završetak radova je 25 dana. Nakon završetka radova na asfaltiranju udarnih rupa na gradskim ulicama, nastaviće se radovi na vertikalnoj i horizontalnoj saobračajnoj signalizaciji.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt