Američki srednjoškolcii u Sokobanji - Vesti TV Sokobanja

U okviru SYLP programa, koji je namenjen srednjoškolcima i odraslima koji su aktivni u radu sa mladima, 3 učenika iz SAD, boraviće u Sokobanji od 25. marta do 1. aprila.

Američki srednjoškolcii u Sokobanji  - Vesti TV Sokobanja
24 Mart 2011

24.03.2011. VEST – Američki studenti u Sokobanji

SYLP U okviru SYLP programa, koji je namenjen srednjoškolcima i odraslima koji su aktivni u radu sa mladima, 3 učenika iz SAD, boraviće u Sokobanji od 25. marta do 1. aprila. Njih će ugostiti naše učenice koje su u okviru ovog programa tokom prošle godine boravile u Americi: Milana Matejević, Dunja Stevanović, Dijana Avramović i Ivana Radosavljević. Ono što očekuje mlade Amerikance tokom boravka u našem mestu jeste pre svega poseta lokalnim institucijama, obilazak prirodnih lepota Sokobanje, obilazak škole, prisustvo radionicama na temu “Izgradnja uspešnog tima” a takođe će prisustvovati i predstavama koje su pripremili učesnici SYLP programa iz Sokobanje. Prva predstava biće održana sutra u sali bioskopa “Moravica” sa početkom u 12 časova.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt