Aktivnosti PD Oštra Čuka 08.05.2012.

U okviru druge faze projekta Balkanskog fonda za lokalnu inicijativu, PD Oštra Čuka, Direkcija za urbanizam i izgradnju i ZOO Planet iz Niša organizuju akciju sredjivanja prostora oko Ripaljke

Aktivnosti PD Oštra Čuka 08.05.2012.
8 Maj 2012

planinarsko drustvo ostra cuka08. 05. 1012. VEST RTV Sokobanja: Ripaljka

U okviru druge faze projekta Balkanskog fonda za lokalnu inicijativu, PD "Oštra Čuka", Direkcija za urbanizam i izgradnju i ZOO Planet iz Niša organizuju akciju sredjivanja prostora oko Ripaljke. Akcija će se održati u subotu i nedelju, 12. i 13. maja. Biće postavljene kante za otpadke, kao i mostići i gazišta preko Gradašnice. ZOO Planet će postaviti hranilišta i kućice za ptice dok će PD "Oštra Čuka" izvršiti obeležavanje staze od Grudonjskih vodenica do Ripaljke. Predsednik PD "Oštra Čuka", Mladen Antić poziva sve članove društva, gradjane Sokobanje i sokobanjske goste da dodju u što većem broju i podrže akciju šetnjom do Ripaljke.


08. 05. 2012. VEST: 1. maj

PD "oštra Čuka" je 01. maja organizovalo akciju Oštra Čuka 2012. Planinarenje je obuhvatalo 3 staze. Odziv je bio odličan, kaže predsednik društva, Mladen Antić i dodaje da će ova akcija biti ponovljena septembra meseca kada se očekuje veći broj planinara. Sokobanjsko planinarsko društvo je 5. maja učestvovalo u akciji "Vrška Čuka" koju je odganizovalo Planinarsko smučarsko društvo "Ljuba Nešić" iz Zaječara. Staza je bila kružnog karaktera, iznosila je oko 18km, a relativna visina je bila 500m. Učestvovao je veliki broj planinara iz Jugoistočne Srbije.


09. 05. 2012. VEST: Uspon na Tupižnicu

PD Oštra Čuka" učestvovaće u akciji uspona na Tupižnicu. Ovu akciju, koja će biti održana 19. maja organizuje Planinarski klub Šiljak iz Boljevca. Zainteresovani članovi PD "Oštra Čuka" mogu da se prijave do 15. maja na telefon: 064 92 02 909. Cena je 300 dinara. Staza je dužine 11km. Obezbedjen jeručak za sve učesnike, saznajemo od predsednika PD "Oštra Čuka, Mladena Antića.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt