Aktivan vikend za FK Ozren - Vesti TV Sokobanja

U sedmom kolu Pomoravsko – timočke zone fudbaleri Ozrena gostuju u Kladovu gde se sastaju sa ekipom FK Djerdap / pioniri i petlići FK Ozren u nedelju 2. oktobra dočekuju svoje vršnjake iz FK Radnički iz Lubnice / Prijateljska utakmica izmadju veterana FK Ozren i veterana FK Topličnin iz Prokuplja

Aktivan vikend za FK Ozren - Vesti  TV Sokobanja
28 Septembar 2011

28.09.2011. VEST – FK Ozren

U sedmom kolu Pomoravsko – timočke zone fudbaleri Ozrena gostuju u Kladovu gde se sastaju sa ekipom FK Djerdap. Utakmica se igra u subotu sa početkom u 15 časova i 30 minuta.


28.09.2011. VEST – FK Ozren, petlići

U okviru drugog kola Pionirske lige Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga pioniri i petlići FK Ozren u nedelju 2. oktobra dočekuju svoje vršnjake iz FK Radnički iz Lubnice. Utakmice se igraju na stadionu Bata Noile na Podini sa početkom u 10 časova i 11h i 30 minuta.


28.09.2011. VEST – FK Ozren, veterani

U petak 30. septembra u okviru tradicionalnih susreta dva kluba odigraće se prijateljska utakmica izmadju veterana FK Ozren i veterana FK Topličnin iz Prokuplja. Utakmica se igra na stadionu Bata Nole na Podini sa početkom u 16 časova. Nakon utakmice za veterane dva kluba i njihove prijatelje biće organizovano zajedničko druženje.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt