Akcija Svako selo igralište - Vesti RTV Sokobanja

U okviru akcije Svako selo igralište koju sprovodi SO Sokobanja juče su predstavici lokalne samouprave posetili selo Nikolinac i otvorili teren za male sportove.

Akcija Svako selo igralište - Vesti RTV Sokobanja
17 April 2012

igraliste17.04.2012. VEST - Jošanica

U toku je izgradnja terena za veliki fudbal u selu Jošanica. Predsednik opštine Sokobanja Dimitrije Lukić posetio je u četvrtak radnike koji učestvuju u izgradnji. Lukić je rekao da su sredstva za izgradnju terena za veliki fudbal u selu Jošanica obezbedili u jednakom iznosu Mesna zajednica i opština Sokobanja. U okviru dugoročne strategije razvoja sporta u opštini Sokobanja ovih dana kreće izgradnja igrališta za male sportove u selu Šarbanovac.


17.04.2012. VEST - Otvaranje terena

U okviru akcije "Svako selo igralište" koju sprovodi SO Sokobanja juče su predstavici lokalne samouprave posetili selo Nikolinac i otvorili teren za male sportove. Finansije je obezbedila Opština dok su meštani svojim radom dali doprinos ovoj akciji. Kako je rekao predsednik Opštine Sokobanja Dimtrije Lukić, otvaranje terena u selu Nikolinac predstavlja krunu jednog napora i primer drugim selima. Teren za male sportove je prvo igralište u selu, a kako je rekla učiteljica Danijela Manojlović pre toga tu je bila obična livada. Predsednik Mesne zajednice Vladica Nikolić nije krio zadovoljstvo i istakao je napore i dobru volju meštana koji su radili bez nadoknade. Kako smo saznali od meštana inicijativa za ovu akciju krenula je od zamenika predsednika Opštine Sokobanja Bobana Ilića, koji je izrazio zahvalnost meštanima i rekao da će biti još ovakvih projekata. Posle Nikolinca, Vrela i Poružnice, ovih dana počinje izgradnja terena za male sportove u Šarbanovcu.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt