AKCIJA Crvenog krsta Sokobanja - Vesti TV Sokobanja

Redovna prolećna akcija dobrovoljnog davalaštva krvi biće održana u utorak, 19. aprila u prostorijama Doma zdravlja u terminu od 8 do 15h.

AKCIJA Crvenog krsta Sokobanja - Vesti TV Sokobanja
13 April 2011

13. 04. 2011. VEST: AKCIJA Crvenog krsta Sokobanja

crveni-krst-sokobanja Redovna prolećna akcija dobrovoljnog davalaštva krvi biće održana u utorak, 19. aprila u prostorijama Doma zdravlja u terminu od 8 do 15h. Ovo je prva redovna akcija ove godine, u januaru je održana vanredna zimska akcija, a u martu vanredna akcija za srednjoškolce. Obe akcije su bile uspešne. Sekretar Crvenog krsta Sokobanja, Milica Milenković se zahvaljuje svim davaocima koji su učestvovali u vanrednim akcijama i podseća sve davaoce, kao i potencijalne davaoce da krv može da da svaka zdrava odoba od 18 do 65 godina i poziva ih da zaborave na strah i predrasude i da učestvuju u redovnoj prolećnoj akciji dobrovoljnog davalaštva.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt