Adonis na sajmu u Italiji - Vesti Soko TV 08.09.2010.godina

Preduzeće “Adonis” imalo je zapažen nastup na Poljoprivrednom sajmu u Italiji, saznajemo od Nebojše Stanojevića vlasnika preduća “Adonis”. Prema njegovim rečima sajam je okupio veliki broj učesnika iz susednih zemalja, a preduzeće Adonis prvi put nastupa na ovom sajmu, sa paletom TEASY čajeva. / Juče je u Beogradu potpisan Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji ulice Ljube Didića. Potpisnici Ugovora su Republika Srbija Ministarstvo za nacionalni investicioni plan, Opština Sokobanja i izvođač radova predvođen preduzećem D.M.

Adonis na sajmu u Italiji - Vesti Soko TV 08.09.2010.godina
8 Septembar 2010

08.09.2010. VEST – Adonis na sajmu u Italiji

Preduzeće “Adonis” imalo je zapažen nastup na Poljoprivrednom sajmu u Italiji, saznajemo od Nebojše Stanojevića vlasnika preduća “Adonis”. Prema njegovim rečima sajam je okupio veliki broj učesnika iz susednih zemalja, a preduzeće Adonis prvi put nastupa na ovom sajmu, sa paletom TEASY čajeva. Sajam predstavlja jedan od najvećih i najznačajnijih sajmova autentičnih prehrambenih proizvoda, koji tradicionalno okuplja najznačajnije proizvođače iz sektora proizvodnje i prerade mleka, mesa, meda, vina, maslina, konditorskih proizvoda, pečuraka i lekovitog bilja, voća, povrća i šumskih plodova. Pored preduzeća Adonis na sajmu su predstavile još tri firme iz Srbije.


08.09.2010. V E S T – Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji ulice Ljube Didića

Juče je u Beogradu potpisan Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji ulice Ljube Didića. Potpisnici Ugovora su Republika Srbija Ministarstvo za nacionalni investicioni plan, Opština Sokobanja i izvođač radova predvođen preduzećem D.M. Invest doo iz Smederevske Palanke. Vrednost radova je 12 64 684 dinara i są PDV-om. Rok za izvođenje radova je 30 dana od uvođenja izvođača u posao, a radovi će početi za nekoliko dana. To je finalizacija dogovora postignutog są Ministarsvom za Nacionalni investicioni plan nakon posete delegacije ministarstva i ministarke Verice Kalanović Sokobanji . Ugovor je potpisan nakon što je Direkcija za urbanizam i izgradnju uradila potrebnu projektnu dokumentaciju a Ministarstvo za NIP sprovelo tendersku proceduru. Do sredine a najkasnije do kraja oktobra pomenuta ulica biće kompletno rekonstruisana u punom profilu. Predsednik Lukić kaže da se nada da će ovim Ugovorom, njegovom realizacijom i uspešnim izvođenjem radova rešiti jedan problem koji već dugo muči stanovnike ne samo ulice Ljube Didića već cele Sokobanje, obzirom da ova ulica izlazi na glavnu ulicu.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt