24. kolo Pomoravsko-timočke zone

U subotu, 05.maja, u okviru 24.kola Pomoravsko-timočke zone fudbaleri Ozrena dočekuju ekipu FK Župa iz Aleksandrovca, jednog od direktnih rivala u borbi za opstanak.

24. kolo Pomoravsko-timočke zone
4 Maj 2012

FK Ozren04.05.2012. VEST - FK Ozren

U subotu, 05.maja, u okviru 24.kola Pomoravsko-timočke zone fudbaleri Ozrena dočekuju ekipu FK Župa iz Aleksandrovca, jednog od direktnih rivala u borbi za opstanak. Utakmica se igra na stadionu Bata Nole sa početkom u 16 i 30. Igrači i rukovodstvo Ozrena pozivaju svoje navijače da dođu u što većem broju na stadion i sportskim navijanjem pomognu Ozrenu. Pioniri i petlići FK Ozren u nedelju, 06.maja, u okviru trećeg kola prolećnog dela prvenstva Lige pionira i petlića Fudbalskog saveza zaječarskog okruga, gostuju u Grljanu kod Zaječara gde se sastaju sa svojim vršnjacima iz FK Rudar.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt