10. Memorijalni turnir u malom fudbalu - Bora Stefanović - Vesti Soko TV 13.09.2010.godine

10. Memorijalni turnir u malom fudbalu - Bora Stefanović u organizaciji Policijske uprave u Zaječaru / Osnovna škola “Mitropolit Mihailo” konkurisala je ovog meseca kod Ministarstva za telekomunikacije za 23 digitalne učionice, u okviru akcije“Digitalna škola” saznajemo od Zdenke Milivojević-pomoćnice direktora OŠ./ Vanredna Sednica FK „Ozren” koja će biti posvećena izdavanju Monografije o stogodišnjem postojanju i radu sokobanjskog fudbalskog kluba biće održana 31.oktobra./ Narodna biblioteka “Stevan Sremac” u četvrtak 16. septembra organizuje predavanje Miloša Grozdanovića na temu: Antička istorija Srba i promociju knjige “Srbi jesu narod najstriji”

10. Memorijalni turnir u malom fudbalu - Bora Stefanović - Vesti Soko TV 13.09.2010.godine
13 Septembar 2010

13. 09. 2010. VEST - 10. Memorijalni turnir u malom fudbalu - Bora Stefanović

Otkrivanje biste - Bora Stefanović 10. Memorijalni turnir u malom fudbalu - Bora Stefanović u organizaciji Policijske uprave u Zaječaru, Policijske Stanice u Sokobanju, lokalne samouprave i porodice Stefanović, održan je u subotu. Počasni gost jubilarnog 10. turnira bio je prvi podpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova, Ivica Dačić. Posle polaganja venaca na grob Bore Stefanovića, ministar Dačić otkrio je spomen obeležje u parku ispred policijske stanice."Skoro 1.000 policajaca izgubilo je živote braneći svoju zemlju, dok su neki izgubili život na svojim radnim zadacima u borbi rotiv kriminala ili na raznim drugim policijskim dužnostima", rekao je Dačić. Ministar je istakao da je obaveza ministarstva da čuva uspomene na sve te ljude, jer su oni dali živote za svoju zemlju, tako da nikada ne smeju da budu zaboravljeni, kao ni njihove porodice o kojima nema ko drugi da brine osim Ministarstva. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uručio je pehar ekipi Policijske uprave iz Niša, koja je pobednik memorijalnog turnira. Drugo mesto osvojila je Policijska uprava Požarevac, dok je treće mesto zauzela Policijska uprava iz Šapca.


13.09. 2010. VEST – Digitalna škola

Osnovna škola “Mitropolit Mihailo” konkurisala je ovog meseca kod Ministarstva za telekomunikacije za 23 digitalne učionice, u okviru akcije“Digitalna škola” saznajemo od Zdenke Milivojević-pomoćnice direktora OŠ. Naša škola po ovom projektu dobiće 45 računara u matičnoj školi, po 5 računara u Vrelu i Mužincu, i po jedan računar u izdvojenim odeljenjima,kaže Zdenka Milivojević. Škola će odrediti i jednog nastavnika koji će biti zadužen za tehničku ispravnost učionice, a direktor će svakog tromesečja slati izveštaj kako funkcioniše digitalni kabinet koji će takođe kontrolisati lice koje je ovlastilo Ministarstvo.


13.09.2010. VEST – Opštinska liga

II kolo Opštinske fudbalske lige odigrano je za vikend. Evo i kompletnih rezultata:

Napredak (Jošanica) – Bukovik(Vrbovac) 0:3

JedinstvoMužinac) -Palilulac(Šarbanovac) 0:2

Trebič (Sokobanja) – Mladost( Resnik) 0:1

Slemen(Milušinac) - Rtanj (Vrmdža) 2:3

Omladinac(Blendija) -Pobeda (Trubarevac) 3:0

Ozren 2 – Omladinac (Poružnica) van konkurencije

Nakon 2. kola prva dva mesta na tabeli zauzimaju Omladinac iz Blendije i Bukovik iz Vrbovca sa 4 osvojena boda, treća je ekipa Pobeda iz Trubarevca sa 3 boda. Poslednja tri mesta na tabeli bez bodova zauzimaju Napredak, Jedinstvo i Omladinac(Poružnica).


13.09.2010. V E S T – Monografija FK „Ozren”

Vanredna Sednica FK „Ozren” koja će biti posvećena izdavanju Monografije o stogodišnjem postojanju i radu sokobanjskog fudbalskog kluba biće održana 31.oktobra. Kako saznajemo od Branislava Stojanovića predsednika Skupštine FK “Ozren”, do tog roka biće utvrđen projektni zadatak za izdavanje Monografije koji će putem konkursa biti dodeljen izabranom autoru radi njegove realizacije. U planu je da Monografija bude završena do mają 2012 godine, a da njena promocija bude obavljena na dan krsne slave kluba SV. Velikomučenika Prokopija 21. jula, kada je daleke 1912 godine FK „Ozren” i osnovan.


13.09.2010. VEST – Književno veče

Narodna biblioteka “Stevan Sremac” u četvrtak 16. septembra organizuje predavanje Miloša Grozdanovića na temu: Antička istorija Srba i promociju knjige “Srbi jesu narod najstriji”. Književno veče biće održano u holu Biblioteke sa početkom u 19 časova.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt