eSokobanja.rs

Vaučer od 1000 din. za električni otpad:: U okviru nastavka akcije Očistimo Srbiju Opštinska uprava opštine Sokobanja organizuje sakupljanje električnog otpada , odnosno pokvarenih uređaja( tv, šporet, frižider, veš mašina, klima ).

23.09.2011. VEST – Električni otpad

elektronski otpad

U okviru nastavka akcije „Očistimo Srbiju“ prikupljeno je 140 komada električnog otpada, odnosno pokvarenih uređaja( tv, šporet, frižider, veš mašina, klima ). Građani su za svaki uređaj dobili vaučer od hiljadu dinara za ostvarivanje popusta prilikom kupovine novih aparata u maloprodajnim objektima „NITOM“ u Nišu i „ELEKTRO“ u Zaječaru..Svi građani koji su u prethodnoj akciji 15. jula predali aparate dobili su vaučere a oni koji nisu, mogu ih podići u ponedeljak u kancelariji br. 20 u zgradi SO Sokobanja.

 

 

 


15.09.2011. VEST – Električni otpad

  U okviru nastavka akcije „Očistimo Srbiju“ Opštinska uprava opštine Sokobanja organizuje sakupljanje električnog otpada , odnosno pokvarenih uređaja( tv, šporet, frižider, veš mašina, klima ). Građani za svaki uređaj dobijaju vaučer od 1000 dinara za ostvarivanje popusta prilikom kupovine novih aparata u maloprodajnim objektima „NITOM“ i „ELEKTRO“ u Nišu. Vaučer se dobija prilikom predaje uređaja. Svi građani koji žele da na ovaj način odlože električni otpad mogu se do srede 21.septembra do 12 časova javiti Ružici Matić na telefon 830-173 lokal 132 ili 062-413-675 radi dogovora o preuzimanju otpada. Potrebno je da zainteresovani građani ostave adresu sa koje će vozilo u četvrtak 22. ili u petak 23. septembra pokupiti električni otpad. Meštani koji su u prethodnoj akciji 15. jula predali aparate na reciklažu, a žele vaučer, kao i oni koji žele više informacija, mogu pozvati na broj 065-29-311-26 svakim danom osim nedelje.