eSokobanja.rs

Uspeh osnovaca, zvanični izveštaj ocena i dodela diploma:: 154 učenika 8. razreda OŠ Mitropolit Mihailo, od 155 koliko ih je bilo u 8. razredu, je uspešno završilo OŠ. Ove godine je u 8. razredu izrečeno 6 vaspitno disciplinskih mera, ima 14 vukovih diploma i 33 specijalne diplome

17.06.2011. VEST – Uspeh osnovaca

  154 učenika 8. razreda OŠ "Mitropolit Mihailo", od 155 koliko ih je bilo u 8. razredu, je uspešno završilo OŠ. Ove godine je u 8. razredu izrečeno 6 vaspitno disciplinskih mera, ima 14 vukovih diploma i 33 specijalne diplome. 81,88 % učenika od 5 do 7 razreda, odnosno njih 366, je ostvarilo pozitivan uspeh, a 66 učenika se upućuje na polaganje popravnih ispita u avgustovskom roku. 13 učenika nije ocenjeno zbog neredovnog pohadjanja ili bolesti, i oni su upućeni na polaganje rezrednih ispita. U toku je organizovanje pripremne nastave i polaganje razrednih ispita. Od 5. do 8. razreda izrečeno je 45 vaspitno-disciplinskih mera.

17.06.2011. VEST – Zvanični izveštaj ocena

Kako nas je obavestila koordinatorka upisa Tanja Nikolić zvanični izveštaj iz centralne baze podataka o ocenama učenika osmog razreda nalazi se na vratima škole. Roditelji mogu da izvrše uvid u ocene svoje dece do ponedeljka 20. juna do 15 časova. Školska upisna komisija izvršila je proveru ocena i nema nikakvih izmena.

17.06.2011. VEST – Dodela diploma

Svečana dodela diploma maturantima i tradicionalna dodela knjiga najboljim učenicima održana je juče u Velikoj sali SO Sokobanja. Tom prilikom podeljena su svedočanstva maturantima, a posebno su pohvaljeni i nagrađeni knjigama najuspešniji u pojedinim oblastima tokom četvorogodišnjeg školovanja. Za učenicu generacije proglašena je Jelena Milovanović- maturant gimnazije koja je četvorogodišnje školovanje završila sa svim peticama. Jelena je nagrađena knjigama i za posebna zalaganja u oblasti prirodnih nauka, i postignute rezultate na takmičenjima iz hemije i matematike. Svečana dodela diploma i svedočanstava označila je kraj još jedne školske godine. Od 157učenika, 140 završilo je srednju školu sa pozitivnim uspehom. Od ovog broja 32 učenika završila su razred sa odličnim uspehom.