eSokobanja.rs

Upis djaka prvaka:: Upis đaka u prvi razred osnovne škole počinje 1. aprila i trajaće do početka nove školske godine, 1. septembra. Ove godine u školu kreću deca rođena od 1. marta 2004. godine do 28. februara 2005.

30.03.2011. VEST – Upis prvaka

djaci-prvaci

09.05.2011. VEST – Upis prvaka

Upis djaka prvaka u OŠ "Mitropolit Mihailo" produžen je do 15. mają, obzirom da mnogi roditelji nisu upisali svoju decu u prvi razred. Sekretar OŠ Mila Živanović ovom prilikom je pozvala roditelje da što pre izvrše upis svoje dece, jer je to neophodno kako bi se deca testirala za polazak u školu. Potrebna je sledeca dokumentacija: izvod iz maticne knjige rodjenih za dete, uverenje o mestu prebivališta za roditelje i uverenje od stomatologa. Upis djaka vrši se kod sekretara škole gde se popunjava jos jedan obrazac.


  Upis đaka u prvi razred osnovne škole počinje 1. aprila i trajaće do početka nove školske godine, 1. septembra. Ove godine u školu kreću deca rođena od 1. marta 2004. godine do 28. februara 2005. Roditelji ove dece zakonski su obavezni da decu upišu u prvi razred osnovne škole.Od dokumenata za upis u prvi razred potrebna je kopija izvoda iz matične knjige rođenih, uverenje o završenom predškolskom programu i lekarsko uverenje. Školski psiholozi i pedagozi testiraće decu, kako bi utvrdili njihovu socijalnu, emotivnu i intelektualnu zrelost. Postoji mogućnost da se u prvi razred upišu i deca starosti od šest do šest i po godina. To se u školskoj 2011./2012. godini odnosi na decu rođenu od 1. marta do 31. avgusta 2005. godine.