eSokobanja.rs

Treći Sajam lokalne samouprave:: Opština Sokobanja nastupa na 3. Sajmu lokalnih samouprava koji se održava u Beogradu od 9. do 11. novembra.

09.11.2011. VEST – Sajam lokalnih samouprava

trci sajam lokalne samouprave

Opština Sokobanja učestvuje na Sajmu lokalnih samouprava koji je otvoren juče u Beogradu. Sokobanja izlazi sa dobrim promotivnim materijalom i projektima koji su realizovani, a akcenat, je stavljen na novoizgrađeni akva park. Predstavnici opštine Sokobanja i ove godine su bili prisutni na ovoj manifestaciji sa novim promotivnim materijalom i novim vizuelnim identitetom pod sloganom Sokobanja-zdravo mesto za zdrave investicije. Otvaranju sajma lokalnih samouprava prisustvovali su predsednik opštine Dimitrije Lukić i Narodni poslanik Dejan Nikolić. Predsednik Lukić je rekao da je zadovoljan postignutim u prethodnom periodu i najavio završetak sportske hale, kao i nastavak radova na wellness centru.Na Sajmu učestvuje preko 100 lokalnih samouprava, od ukupno 168 koliko postoji u Srbiji. Ove godine predstavljeno je i 9 opština iz Republike Srpske

 


08.11.2011. VEST – Sajam lokalnih samouprava

  Opština Sokobanja nastupa na 3. Sajmu lokalnih samouprava koji se održava u Beogradu od 9. do 11. novembra. Ovaj Sajam je prilika da svaka opština pokaže šta je radila u predhodnom periodu, da se pohvali projektima i investicijama i predoči potencijalnim investitorima i donatorima mogućnosti za investiranje. Ove godine učestvuju 122 opštine od ukupno 168 koliko postoji u Srbiji. Sokobanja izlazi sa vrlo dobrim promotivnim materijalom i projektima koji su realizovani, a akcenat će biti stavljen na Akva park. Pripremljen je dobar promotivni materijal, iz projekta Exchange 3, a biće prikazan i novi katalog koji je nedostajao promociji Sokobanje, a koji je Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj pripremila za ovu priliku.