eSokobanja.rs

U sklopu priprema za Opštinsku ligu, juče je odigrana utakmica izmedju FK Trebič iz Sokobanje i FK Sloga – Žučkovac / Druga vanredna sednica skupštine FK Ozren biće održana u ponedeljak, 19. marta, sa početkom u 18h

fudbal16. 03. 2012. VEST: TREBIČ i SLOGA

U sklopu priprema za Opštinsku ligu, juče je odigrana utakmica izmedju FK "Trebič" iz Sokobanje i FK "Sloga – Žučkovac". Trener FK "Trebič", Ivica Petrović, kaže da se u klubu nadaju uspešnoj sezoni i da ekipa ima potencijal da bude prva na tabeli. On je zadovoljan tokom priprema i odzivom igraca. Za FK "Sloga`Žučkovac" ovo je prva utakmica u sklopu priprema za Opštinsku ligu. Trener kluba, Milovan Filipović kaže da je zadovoljan igrom. Na kraju prvog poluvremena rezultat je bio izjednačen 1:1, a utakmica je završena pobedom FK "Trebič", rezultatom 3:1.


16. 03. 2012. VEST: SEDNICA FK OZREN

Druga vanredna sednica skupštine FK "Ozren" biće održana u ponedeljak, 19. marta, sa početkom u 18h. Na dnevnom redu naći će se 2 tačke: Razmatranje predloga novog statuta FK Ozren i donošenje odluke o njegovom usvajanju i Razmatranje predloga i donošenje odluke o imenovanju lica za zastupanje FK Ozren. Sednica će biti održana u prostorijama kluba na stadionu "Bata Nole"