eSokobanja.rs

U drugom krugu predsedničkih izbora u našoj opštini, veći broj glasova dobio je predsednički kandidat SNS-a, Tomislav Nikolić. Tomislav Nikolić je u opštini Sokobanja dobio je 52, 80 % glasova

srbija izbori21. 05. 2012. VEST RTV Sokobanja: Izbori u Sokobanji 

U drugom krugu predsedničkih izbora u našoj opštini, veći broj glasova dobio je predsednički kandidat SNS-a, Tomislav Nikolić. Tomislav Nikolić je u opštini Sokobanja dobio je 52, 80 % glasova, dok je kandidat liste "Izbor za bolji život", Boris Tadić dobio 44, 30% glasova, saznajemo od predsednika Opštinske izborne komisije, Ivana Pavlovića. U drugom krugu predsedničkih izbora u Opštini Sokobanja, glasalo je 46, 60% upisanih birača. Procenat nevažećih listića je 2,90, a važećih 97, 10.

21. 05. 2012. VEST RTV Sokobanja: Izbori 

Kandidat SNS-a Tomislav Nikolić pobedio je u drugom krugu predsedničkih izbora sa 49,8 odsto glasova, pokazuje konačna procena Cesida. Boris Tadić osvojio 47 odsto glasova. Ukupno je glasalo 46,3 odsto upisanih birača. Nikolić rekao da Srbija neće skrenuti sa evropskog puta, kao i da će zaštititi narod na Kosovu i Metohiji.  "Postoji božija pravda", rekao je Nikolić u prvom obraćanju novinarima u Izbornom štabu SNS i dodao da je pobedio zahvaljujući narodu Srbije. Lider naprednjaka je, posle objavljivanja konačne procene rezultata, poručio da u Srbiji više ne sme da bude neprijatelja, već samo političkih suparnika i dodao da će od sutra "svi ponovo biti prijatelji". Predsednički kandidat liste "Izbor za bolji život" Boris Tadić čestitao je Tomislavu Nikoliću na pobedi.