eSokobanja.rs

Sokobanja OPEN 2011:: Teniski turnir Vegas”Sokobanja OPEN 2011” počeo je preliminarnim takmičenjem u subotu na terenima hotela Zdravljak. Na startu turnira bila su 64 takmičara iz 20 zemalja sveta, kao i četiri tenisera iz Srbije

21. 09. 2011. VEST-Teniski turnir

tenis sokobanja

Teniski turnir Sokobanja OPEN 2011 zvanično je otvoren sinoć u Etno kutku “Grudonjske vodenice”. Turnir je otvorio zamenik predsednika Opštine Sokobanja Boban Ilić, Otvaranju je prisustvovao i Miodrag Tomić, potpredsednik Teniskog saveza Srbije koji je rekao da je izuzetno zadovoljan organizacijom. Dejan Vasiljević, direktor turnira zahvalio je svima koji su pomogli a posebno Opštini Sokobanja. Glavni turnir igra se ovih dana sve do subote kada je dodela nagrada i zatvaranje turnira.

 

 

 


19. 09. 2011. VEST-Teniski turnir 

  Teniski turnir Vegas”Sokobanja OPEN 2011” počeo je preliminarnim takmičenjem u subotu na terenima hotela Zdravljak. Na startu turnira bila su 64 takmičara iz 20 zemalja sveta, kao i četiri tenisera iz Srbije. Posle subotnjih kvalifikacija ostala su 32 takmičara koji će učestvovati na glavnom turniru koji počinje sutra. “Sokobanja OPEN 2011” spada u kategoriju fjučers turnira na kojima takmičari ulaze u svet profesionalnog tenisa i osvajaju prve ATP bodove. Turnir se igra za nagradni fond od 10 hiljada dolara.