eBooking.rs

Stručni skup "Sokobanjski dani interne medicine" počeo je danas u Sokobanji, a okupio je eminentne stručnjake iz oblasti pulmologije, kardiologije, fizijatrije i pedijatrije, sa vrlo aktuelnim temema

07.11.2011. VEST – Stručni skup

novi-zavod-logo

Stručni skup “Sokobanjski dani interne medicine”, u organizaciji SB “Sokobanja” održan je za vikend. Skup je okupio eminentne stručnjake iz oblasti pulmologije, kardiologije, fizijatrije i pedijatrije, sa vrlo aktuelnim temema, a prisustvovao je i veliki broj lekara iz zemlje i inostranstva. Svečano otvaranje Sokobanjskih dana interne medicine obavljeno je u petak uveče u kongresnoj sali hotela “Moravica”, a u umetničkom delu programa učestvovali su: Vjera Mujović, Aleksandar Srećković – Kubura i Lepomir Ivković.

 

 


04.11.2011. VEST – Stručni skup

  Stručni skup "Sokobanjski dani interne medicine" počeo je danas u Sokobanji, a okupio je eminentne stručnjake iz oblasti pulmologije, kardiologije, fizijatrije i pedijatrije, sa vrlo aktuelnim temema. Skupu se odazvao veliki broj lekara iz zemlje i inostranstva. Ovo je idealna prilika za upoznavanje sa novostima u radu i funkcionisanju Specijalne bolnice, izjavila je na konferenciji za novinare direktorka SB "Sokobanja" Ljiljana Isaković. U okviru Stručnog skupa, u terminu predviđenom za obilazak bolnice danas je priređeno i svečano otvaranje Odeljenja za bronhoskopiju i invanzivnu plućnu dijagnostiku. Ovo odeljenje je opremljeno najsavremenijim aparatima i uređajima, čime je uz neinvanzivnu dijagnostiku zaokružen kompletan proces dijagnostike plućnih oboljenja u SB „Sokobanja”. Stručni skup „Sokobanjski dani interne medicine” završava se u nedelju 6. novembra.