eSokobanja.rs

SRONI TENIS:: Top 8 najboljih igrača Opštinske stonoteniske lige odigraće se u nedelju 11. marta sa početkom u 16 časova. Igrači koji će učestvovati u takmičenju su

12.03.2012. VEST – Top 8

stoni tenis

Top 8 najboljih igrača Opštinske stonoteniske lige odigran je za vikend. Prvo mesto zauzeo je Nikola Božinović, član ekipe Restoran Boni, koji je osvojio i prvo mesto u pojedinačnom prvenstvu Opštinske stonoteniske lige. Dragan Najdić osvojio je 2. mesto u takmičenju Top 8 najboljih igrača Opštinske stonoteniske lige. Član je ekipe Restoran Boni, koja je ove godine zauzela drugo mesto u Opštinskoj stonoteniskoj ligi. Treće mesto osvojio je Dragoslav Janković, član ekipe Veterani, koja je ove godine osvojila prvo mesto u Opštinskoj stonoteniskoj ligi. Medalje i diplome najboljim igračima OSL uručio je Dragan Kuzmanović, najstariji igrač Opštinske stonoteniske lige.

 

 

 

 


09.03.2012. VEST – Stoni tenis

 Top 8 najboljih igrača Opštinske stonoteniske lige odigraće se u nedelju 11. marta sa početkom u 16 časova. Igrači koji će učestvovati u takmičenju su: Nikola Božinović, Dragoslav Janković, Dragan Najdić, Vojkan Mirković, Miodrag Kostić, Goran Milenković, Nenad Petković i Miloš Pavlović, a rezerve su Saša Simić i Bojan Milivojević. Opštinska stonoteniska liga završena je 26. februara, prvo mesto zauzela je ekipa Veterana, druga je ekipa Restoran Boni a treća ekipa Relaks. Prošlog vikenda završeno je i pojedinačno prvenstvo Opštinske stonoteniske lige, prvo mesto zauzeo je Nikola Božinović, drugi je bio Goran Milenković a treći Nenad Petković.