STANJE NA PUTEVIMA - Vesti TV Sokobanja 08.02.2012.god.

STANJE NA PUTEVIMA:: Zamenik predsednika opštine Boban Ilić sinoć oko 20 časova obišao je putare koji su probijali snežne nanose na putu prema Trgovištu, Mužincu, Šarbanovcu i Vrmdži

STANJE NA PUTEVIMA - Vesti TV Sokobanja 08.02.2012.god.
8 Februar 2012

08.02.2012. VEST - Boban Ilić obišao putare

zimska sluzba Zamenik predsednika opštine Boban Ilić sinoć oko 20 časova obišao je putare koji su probijali snežne nanose na putu prema Trgovištu, Mužincu, Šarbanovcu i Vrmdži. Snežna mećava zadavala je velike probleme putarima. U obilasku lokalnih puteva prema selima primećeni su veliki snežni nanosi iako putari rade danonoćno. Prohodnost puteva zadržava se 2 do 3 sata posle prolaska mašina za čišćenje snega. Zamenik predsednika opštine se lično uverio kakva je situacija na terenu i rekao da je cirkulacija vozila veliki problem. Savet je da se bez preke potrebe na kreće put Sokobanje.Kako je rekao Ilić povodom izjave Predsednice Saveta za informisanje OO SNS Danijele Vasiljević sama slika sa terena demantuje njenu izjavu.


08.02.2012. VEST - Stanje na putevima

Kako saznajemo od Bojana Todosijevića, Nadzornog organa za održavanje lokalnih puteva i ulica, stanje u našoj opštini se nije mnogo promenilo od juče. Putni pravci prema Vrbovcu i Rujevici su prohodni, dve ekipe su angažovane na raščišćavanju putnih pravaca prema Trgovištu, Mužincu i Šarbanovcu, snežni nanosi su veliki, čišćenje je otežano, ali se očekuje da će do kraja dana biti prohodni. Putni pravci prema Rujevici i Resniku nisu čišćeni, Resnik ima alternativu preko Mednika, a Rujevica je prohodna iz pravca Trubarevca i Vrbovca. Putni pravac za Radenkovac je i dalje neprohodan, biće očišćen u toku sutrašnjeg dana. Ostali putni pravci su prohodni, ima dosta ugaženog snega, kretanje je otežano, pa se savetuje oprezna vožnja i upotreba lanaca. Ulice 1. i 2. prioriteta su očišćene, ulice trećeg prioriteta će biti čišćene danas i u toku sutrašnjeg dana. Danas je bilo intervencija na rašćišćavanju prilaza sokobanjskim izvorištima na Lepteriji i Ozrenu, zbog intervencija JKP Napredak, kao i na deponiji i gradskom groblju. Ukoliko ne bude dodatnih padavina i vetra, iz Direkcije očekuju da će u toku sutrašnjeg dana Sokobanja biti kompletno očišćena od snega.

08.02.2012. VEST - Sneg u Rujevici

Zbog velikih snežnih nanosa u sokobanjskoj opštini i veoma kritičnog stanja na putevima, ekipe koje održavaju lokalne puteve i ulice neprestano su na terenu. Zamenik predsednika opštine Boban Ilić obišao je ekipu koja je probijala put ka Vrbovcu i Rujevici, koji je posle 5 sati probijen i prohodan. Većina lokalnih puteva je neprohodno tako da su alarmirane sve službe koje se bave poslovima od opšteg značaja za Sokobanju. Mnogo je ljudi u sokobanjskim selima kojima je potrebna pomoć tako da se i od meštana naše opštine očekuje solidarnost u nevolji, dok se nadležne ekipe za pomoć ljudima nalaze se u stanju stalne pripravnosti.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt