Sportski pregled - Vesti Tv Sokobanja

Sportski pregled - Karatisti kluba Ozren Sokotop ucestvovali su na ekipnom prvenstvu Srbije u Kragujevcu i osvojili 11 medalja / Deseto kolo Pomoravsko-timočke zone ekipa FK Ozren u derbiju kola dočekala je ekipu FK Jedinstvo

Sportski pregled - Vesti Tv Sokobanja
24 Oktobar 2011

24.10.2011. VEST- Ozren Sokotop

sport Karatisti kluba “Ozren Sokotop” ucestvovali su na ekipnom prvenstvu Srbije u Kragujevcu i osvojili 11 medalja, i to 2 zlatne, 6 srebrnih i 3 bronzane. Na ovom prvenstvu ucestvovalo je 400 takmicara iz cele Srbije u svim kategorijama. Iako je ekipa bila desetkovana gripom najmladji takmicari koji su imali svoje vatreno krstenje pokazali su da “Ozren Sokotop” ima sjajnu buducnost, a trener kluba Ivana Zanfirovic je pohvalila malisane. Ona je takodje rekla da se clanovi kluba spremaju za pojedinacno prvenstvo Srbije koje ce se odrzati u Kikindi, kao i za Evropstvo prvenstvo u Poljskoj u novembru gde će učestvovati 4 takmičara iz Sokobanje.


24.10.2011. VEST- FK Ozren

U desetom kolu Pomoravsko-timočke zone ekipa FK “Ozren” u derbiju kola dočekala je ekipu FK “Jedinstvo” iz Paraćina. Posle velike borbe do poslednjeg minuta, utakmica je završena nerešenim rezultatom 1-1. Pogodak za “Ozren” postigao je Miloš Petrović u 90. minutu iz opravdano dosudjenog kaznenog udarca. I posle desetog kola fudbaleri Ozrena zadržali su šesto mesto na tabeli Pomoravsko-timočke zone. U narednom kolu “Ozren” u subotu gostuje u Prahovu gde se sastaje sa ekipom FK “Dunav”.


24.10.2011. VEST- Pioniri i petlići

Pioniri i petlići Ozren agostovali su u nedelju u Zaječaru gde su u okviru petog kola Lige pionira Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga sastali sa svojim vršnjacima iz FK “Kablovi” iz Zaječara. Petlići su izgubili rezultatom 2-1, dok su pioniri ubedljivo poraženi rezultatom 6-0.


24.10.2011. VEST – Okružna liga

U 9. kolu Okružne lige Zaječar u veoma tvrdoj i borbenoj utakmici fudbaleri Rtnja iz Boljevca savladali su Slogu iz Žučkovca rezultatom 1:0, golom u 96. minutu utakmice. U narednom kolu Sloga gostuje ekipi Omladinac u Grezni.


24.10.2011. VEST – Opštinska liga

Sedmo kolo Opštinske fudbalske lige odigrano je za vikend. Evo i rezultata:

Rtanj – Mladost 2:3

Bukovik – Trebič 1:3

Omladinac – Slemen 2:1

Palilulac – Pobeda 3:0

Ozren2 – Napredak 4:3

Nakon VII kola prvo mesto na tabeli sa 16 osvojenih bodova zauzima ekipa “Trebič”, na drugom mestu nalazi se “Rtanj” sa 13 a treću poziciju zauzima “Omladinac” Blendija”sa 12 bodova. Na začelju tabele nalazi se ekipa “Pobeda”.


24.10.2011. VEST – STK “Ozren”

U četvrtom kolu Kvalitetne lige Srbije STK “Ozren” savladao je STK “Morava” iz Vladičinog Hana rezultatom 4:0. Meč je odigran juče u sali stare škole.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt