Sportski pregled 18.11.2011.godine - Vesti Tv Sokobanja

Ozrena dočekuju ekipu FK Timočanin iz Knjaževca / Odložene utakmice Lige pionira Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga izmedju petlića i pionira FK Ozren i FK Kablovi iz Zaječara / Omladinski košarkaški klub Sokobanja zvanično je formiran juče

Sportski pregled 18.11.2011.godine - Vesti Tv Sokobanja
18 Novembar 2011

18.11.2011. VEST – FK Ozren

U 14. predposlednjem kolu Pomoravsko – timočke zone fudbaleri Ozrena dočekuju ekipu FK „Timočanin” iz Knjaževca. Utakmica se igra u subotu 19. novembra na stadionu Bata Nole na Podini sa početkom u 13 časova i 30 minuta. Igrači i rukovodstvo Ozrena pozivaju ljubitelje fudbala da u što većem broju dodju na stadion i sportskim navijenjem pomognu igračima Ozrena da protiv tradicionalno neugodnog protivnika osvoje tri nova boda.


18.11.2011. VEST – FK Ozren pioniri i petlići

Utakmice desetog kola Lige pionira Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga izmedju petlića i pionira FK „Ozren” i FK „Kablovi” iz Zaječara, koje su trebalo da se odigraju u nedelju 20. novembra odložene su na zahtev FK „Kablovi”.


18.11.2011. V E S T – Košarka

Omladinski košarkaški klub Sokobanja zvanično je formiran juče. Osnivačkoj skupštini prisustvovalo je 28 članova, koji su jednoglasno izabrali Upravni odbor i predsednika kluba. Za predsednika kluba izabran je Aleksandar Milovanović - Gus, dok Upravni odbor broji pet članova. U upravu kluba, pored predsednika kluba, izabrani su i Dragan Milivojević - Šalitra, Aleksandar Milojković, Aleksandar Stanojević i Nikola Milić. Novi Upravni odbor imenovao je Miodraga Maoduša za sportskog direktora kluba, dok će funkciju sekretara kluba obavljati Tihomir Tića Pavlović. Kao osnovni zadatak, predsednik kluba, Aleksandar Milovanović, naveo je rad sa mlađim kategorijama. Pored ovoga, pažnja će biti usmerena i na stručno usavršavanje trenera koji će raditi sa mladim košarkašima i u ženskoj i u muškoj konkurenciji. Sa osnivačke skupštine upućen je poziv svim zainteresovanim devojčicama i dečacima, iz osnovne i srednje škole, da dođu u školsku salu na prvo okupljanje u četvrtak 24. novembra u 19h.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt