eSokobanja.rs

Karate klub Ozren-Sokotop učestvovao je na zvaničnom prvenstvu Srbije u karateu održanom 3. decembra u Kikindi. / Poslednje kolo Opštinske stonoteniske lige biće odigrano ovog vikenda.

16.12.2011. VEST- Ozren Sokotop

sport  Karate klub Ozren-Sokotop učestvovao je na zvaničnom prvenstvu Srbije u karateu održanom 3. decembra u Kikindi. U konkurenciji preko 50 klubova sa više od 600 takmičara svih kategorija iz cele Srbije, sokobanjski karatisti su postigli izuzetne rezultate, osvojivši 18 medalja. Sokobanja je dobila 9 prvaka države u katama borbama, 4 vicešampiona kao i pet takmičara sa bronzanim odličjem. Trener kluba Ivana Zanfirović pohvalila je sve takmičare, ali je posebno istakla šestogodinjakinje Ines Čukić i Milicu Cvetković, koje su osvojile zlato u svojim kategorijama.


16.12.2011. VEST – Stoni tenis

Poslednje kolo Opštinske stonoteniske lige biće odigrano ovog vikenda. U subotu 17. decembra se sastaju Stanići i Olići od 17 časova; i Rudnik Soko – Stanići i Olići, i Veterani – Restoran Boni od 18 časova. U nedelju 18. decembra sastaju se Rudnik Soko – MB Komerc, i Lavovi – Kontra od 17 časova; i Kontra – Stanići i Olići, i Veterani – Lavovi od 19 časova.