eSokobanja.rs

Sokobanjski karatisti su postigli izuzetne rezultate, osvojivši 18 medalja. Sokobanja je dobila 9 prvaka države u katama borbama, 4 vicešampiona / Redovna Skupština FK Trebič na kojoj su sagledani dosadašnji rezultati, predstavljeni planovi za prolećni deo Opštinske lige

05.12.2011. VEST - Prvenstvo Srbije u karateu


Karate klub Ozren - Sokotop učestvovao je na zvaničnom prvenstvu Srbije u karateu održanom proteklog vikenda u Kikindi. U konkurenciji preko 50 klubova sa više od 600 takmičara svih kategorija iz cele Srbije, sokobanjski karatisti su postigli izuzetne rezultate, osvojivši 18 medalja. Sokobanja je dobila 9 prvaka države u katama borbama, 4 vicešampiona kao i pet takmičara sa bronzanim odličjem.

 


05.12.2011. VEST  - Skupština FK Trebič 


Redovna Skupština FK Trebič na kojoj su sagledani dosadašnji rezultati, predstavljeni planovi za prolećni deo Opštinske lige i dodeljene zahvalnice svim prijateljima kluba održana je u petak. Predsednik Skupštine kluba Radomir Milovanović istakao je da je Trebič u zadnje tri godine postigao izuzetne uspehe, i da je ove godine blizu osvajanja prvog mesta u Opštinskoj ligi i prelasku u viši rang takmičenja. Predsednik kluba Dragan Nikolić je prisutnima predočio finansijske probleme i rekao da se nada da će klub uskoro naći sponzora. Sledeća godina biće u znaku obeležavanja 40 godina postojanja FK Trebič, a Nikolić je najavio veliku proslavu na koju će biti pozvani bivši igrači i svi koji su pomagali rad kluba.