Sportski dogadjaji / 17.09.2012.

U petom kolu Pomoravsko – timočke zone fudbaleri Ozrena su juče na svom stadionu pobedili ekipu FK Rembas / Biciklistička trka Trofej Sokobanja 2012 / Ekipa OKK Sokobanja zabelezila je pobedu protiv Mladosti iz Zajecara

Sportski dogadjaji / 17.09.2012.
17 Septembar 2012

sportFUDBAL

U prvom kolu Lige pionira I mlađih pionira Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga pioniri Ozrena su u subotu izgubili u Zaječaru od svojih vršnjaka FK “ Kablovi “ rezultatom 10 : 0 , dok su mlađi pioniri Ozrena bili uspešniji I pobedili svoje vršnjake rezultatom 12 : 1 . U drugom kolu pioniri I mlađi pioniri Ozrena u nedelju , 23. septembra dočekuju FK “ Radnički “ iz Lubnice .

U petom kolu Pomoravsko – timočke zone fudbaleri Ozrena su juče na svom stadionu pobedili ekipu FK “ Rembas “ iz Resavice rezultatom 4 :1 , poluvreme 2 : 0 . Dva pogodka za Ozren postigao je Milan Urošević dok su po jedan pogodak postigli G

oran Acković I Miloš Petrović . Posle ovog kola ekipa Ozrena se nalazi na šestom mestu Pomoravsko – timočke zone sa osvojenih devet bodova. U narednom šestom kolu Ozren gostuje u Pepeljevcu gde se sastaje sa istoimenom ekipom . Utakmica se igra u nedelju 23. septembra sa početkom u 16 časova .

U IV kolu Okružne lige Zaječar, FK “Trebič” je savladao FK “Mladost” iz Sumrakovca rezultatom 4:2. Strelci za Trebič su bili: Gocić, Prvulović, Bogojević i Kostadinović. Trebič sa ovom pobedom zauzima 5. mesti na tabeli sa osvojenih 9 bodova na 4 utakmice. U nedelju, 23. septembra, Trebič dočekuje Slogu iz Kalne. Utakmica počinje u 16h.

KOŠARKA

Ekipa OKK Sokobanja zabelezila je pobedu protiv Mladosti iz Zajecara rezultatom 84:75, poluvreme 49:33.

Pred oko stotinak gledalaca u hali u Sokobanji, zeleni su odigrali najbolju utakmicu u pripremnom periodu i protiv ekipe koja se takmici u jednom rangu vise, pokazali da ce u narednom prvenstvu biti jedan od glavnih favorita u ligi za visok plasman. Do pocetka prvenstva OKK Sokobanja ce odigrati jos nekoliko pripremnih utakmica, a naredna je u cetvrtak u Knjazevcu.

BICIKLIZAM

Biciklistička trka “Trofej Sokobanja 2012 u kategoriji XCO, iz serijala MTB Open i ujedno Liga Srbije u planinskom biciklizmu, održana je juče. Učestvovalo je ukupno 67 takmičara, u kategorijama: mladji kadeti, kadeti, mastersi, hobi fan, hobi sport, elit, ispod 23, žene, juniori i juniorke. Ova trka se već tradicionalno održava u Sokobanji u organizaciji BK “Gorski” u saradnji sa Biciklističkim savezom Srbije i SO Sokobanja. Ukupna dužina staze bila je 45km, a start-cilj trke bio je Letnja pozornica Vrelo, gde su i dodeljena priznanja najboljima. Prvo Mesto u kategoriji ELIT osvojio je Ivan Jovanović iz BK “Progresiv” iz Beograda, a u kategoriji ELIT žene, Ivana Kostić iz BK Sistem FPC. Stefan Miletić iz BK “Gorski” je osvojio nagradu za najperspektivnijeg takmičara.

TENIS

Kvalifikacioni turnir za Prvenstvo Srbije u tenisu u konkurenciji dečaka i devojčica do 10 godina, u organizaciji TK “Vegas” održan je u u subotu. Cilj je bio da dodjemo do 8 najboljih dečaka i 8 najboljih devojčica, koji će 29. septembra učestvovati na Prvenstvu Srbije do 10 godina u Vršcu, kaže predsednik TK “Vegas”, Dejan Vasiljević. Iz TK “Vegas” plasman za Prvenstvo je osvojila Danica Ristić. Smatramo da je to veliki uspeh za Sokobanju, kaže Vasiljević.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt