eSokobanja.rs

Vanredna sednica Skupštine FK Ozren održana je juče. Na sednici je usvojen novi Statut kluba / Trće kolo Lige šampiona JKA federacije Srbije biće održano u subotu, 24. marta u Beočinu. Učestvovaće 8 takmičara KK Ozren-Sokotop

sport20.03.2012. VEST-FK Ozren

Vanredna sednica Skupštine FK Ozren održana je juče. Na sednici je usvojen novi Statut kluba koji je u skladu sa Zakonom o sportu. Takođe, doneta je Odluka da ovlašćeno lice za zastupanje FK Ozren bude Milija Milenković, kaže Zoran Šujica, član Upravnog odbora kluba. Osim toga, on je pozvao navijače da u subotu u što većem broju dođu na stadion Bata Nole i daju podršku igračima u borbi za nove bodove protiv lidera na tabeli, ekipe Morava iz Ćuprije. Utakmica počinje u 15h. Ulaz je slobodan, kao što će biti u toku cele ove godine obzirom da Ozren slavi 100 godina postojanja, dodaje Šujica.

20.03.2012. VEST: KARATE, LIGA ŠAMPIONA

Trće kolo Lige šampiona JKA federacije Srbije biće održano u subotu, 24. marta u Beočinu. Učestvovaće 8 takmičara KK "Ozren-Sokotop". Takmičari su odlično pripremljeni i očekujemo 8 medalja, kaže Ivana Zanfirović iz "Ozren-Sokotopa". Nakon ovog takmičenja 4 prvoplasirana takmičara u četvrtom nivou ući će u reprezentaciju Srbije čime će obezbediti učešće na Prvenstvu Evrope za mlade, koje će se održati maja meseca u Parizu. Ivana Zanfirović kaže da se nada da će se medju reprezentativcima naći i karatisti "Ozren-Sokotopa".

20.03.2012. VEST: EVROPSKO PRVENSTVO

Karatistkinja KK "Ozren-Sokotop", članica reprezentacije Srbije JKA federacije, Ivana Zanfirović učestvuje na Evropskom prvenstvu za juniore i seniore JKA federacije koje će biti održano 31. marta u Pragu. Pripreme su protekle veoma uspešno, prve pripreme su održane u Sokobanji, a druge u Smederevu, kaže Ivana Zanfirović. Ona će se takmičiti u disciplinama: kate pojedinačno i kate ekipno.