eSokobanja.rs

15.kolo prolećnog dela Opštinske lige u fudbalu odigrano je za vikend. Postignuti su sledeći rezultati: / Mlada reprezentacija Srbije od 9 do 18 godina ovog vikenda bila je na pripremama u Sokobanji.

30.04.2012. VEST- FK Ozren


U 23.kolu Pomoravsko-timočke zone, fudbaleri Ozrena su u Majdanpeku pretrpeli još jedan poraz na gostovanju u ovoj sezoni, izgubivši od ekipe FK Majdanpek rezulatatom 3 – 0. Posle ovog kola fudbaleri Ozrena se nalaze na 14. mestu Pomoravsko-timočke zone pa im u preodtalih 7 kola predstoji grčevita borba za opstanak. U narednom, 24. kolu, Ozren dočekuje ekipu FK Župa iz Aleksandrovca, jednog od direktnih rivala u borbi za opstanak. Utakmica se igra u subotu 05. maja na stadionu Bata Nole na Podini sa početkom u 16 i 30. Igrači i rukovodstvo Ozrena pozivaju svoje navijače da dođu u što većem broju i sportskim navijanjem pomognu Ozrenu.


30.04.2012. VEST Opštinska liga

15.kolo prolećnog dela Opštinske lige u fudbalu odigrano je za vikend. Postignuti su sledeći rezultati:

Bukovik – Mladost 1-1
Rtanj – Slemen 3-4
Palilulac- Napredak 0-2

Utakmica Trebič-Ozren 2 je odložena, dok je Omladinac bio slobodan.
U sledećem kolu sastaju se:

Slemen – Omladinac
Trebič – Bukovik
Mladost – Rtanj
Napredak – Ozren 2,

Ekipa Palilulca je slobodna.


30.04.2012. VEST - Karate

Mlada reprezentacija Srbije od 9 do 18 godina ovog vikenda bila je na pripremama u Sokobanji. Na pripremama je bilo 56 takmičara, imali su 4 treninga dnevno u periodima kada će se u Parizu održavati takmičenja i finalni mečevi. Ovo su prve uvodne pripreme, gde se pravi selekcija i odvajaju kata timovi i borba timovi, pripreme će do prvenstva u Parizu biti organizovane svakog vikenda po klubovima. Ovo je već dugi niz godina jedna od najuspešnijih evropskih selekcija za mlade, a na ovom prvenstvu očekuju vrhunske rezultate. Prvenstvo Evrope za mlade biće održano početkom juna u Parizu, a učestvovaće 2 takmičara KK Ozren Sokotop.


Sloga Žučkovac - Sloga Minićevo 4:1

U 19. kolu Okružne lige Zaječar Sloga iz Žučkovca pobedila je Slogu iz Minićeva rezultatom 4:1. Golove za ekipu iz Žučkovca postigli su Bogojević Bojan (2), Prvulović Stefan i Aleksić Slaviša. U sledećem kolu Sloga gostuje ekipi Midžor u Kalni.