eBooking.rs

OKK Sokobanja organizovao je u nedelju turnir u košarci za mlađe kategorije dečaka i devojčica / U 28.kolu Pomoravsko-timočke zone fudbaleri Ozrena su u subotu na svom terenu pobedili ekipu FK Juhor iz Obreža rezultatom 1-0 / U 23. kolu Okružne lige Zaječar sastali su se FK Sloga iz Žučkovca i FK Omladinac iz Grezne

sport28.05.2012. VEST RTV Sokobanja - Turnir u košarci

OKK Sokobanja organizovao je u nedelju turnir u košarci za mlađe kategorije dečaka i devojčica. Na turniru su učestvovali klubovi iz Sokobanje, Niša, Leskovca, Aleksinca i Prokuplja. Selekcije kluba Aktavis iz Leskovca zauzele su prva mesta u svim kategorijama. Najbolji igrač turnira je Nikola Stanković iz ovog kluba. U revijalnom delu turnira utakmicu su odigrale seniorske ekipe domaćina i KK Naissus iz Niša. Posle neizvesne završnice rezultat je bio 83-78 u korist gostiju. Predstavnici gostujućih klubova istakli su dobru organizaciju turnira i najavili ponovni dolazak sledeće godine.

28.05.2012. VEST-FK Ozren

U 28.kolu Pomoravsko-timočke zone fudbaleri Ozrena su u subotu na svom terenu pobedili ekipu FK Juhor iz Obreža rezultatom 1-0. Jedini pogodak postigao je Miloš Petrović. Ovom pobedom Ozren je praktično obezbedio opstanak u zoni, jer mu je u poslednja dva susreta dovoljna samo jedna pobeda. U narednom, 29. pretposlednjem kolu, Ozren gostuje u Knjaževcu gde se sastaje sa ekipom FK Timočanin, jednim od najozbiljnijih kandidata za ispadanje iz Pomoravsko-timočke zone. Utakmica se igra u subotu, 02. juna, sa početkom u 17 i 30.

FK Sloga Žučkovac

U 23. kolu Okružne lige Zaječar sastali su se FK Sloga iz Žučkovca i FK Omladinac iz Grezne. Utakmica je prekinuta u 49. minutu kod rezultata 1:1 zbog fizičkog napada gostujućih igrača na sudiju. Utakmica će biti registrovana službenim rezultatom 3:0 u korist igrača Sloge iz Žučkovca.