eSokobanja.rs

Evropsko prvenstvo u karateu, Derbi prolećnog dela Opštinske lige Sokobanja, 11. kolo Opštinske lige, U 15. kolu okružne lige Zaječar Sloga iz Žučkovca igrala je nerešeno

sport02. 04. 2012. VEST: EVROPSKO PRVENSTVO - KARATE


Karatistkinja KK "Ozren-Sokotop", članica reprezentacije Srbije JKA federacije, Ivana Zanfirović na Evropskom prvenstvu za juniore i seniore JKA federacije osvojila prvo mesto, zlatnu medalju u katama pojedinačno i drugo mesto, srebrnu medalju, u katama ekipno. Evropsko prvenstvo je održano u subotu, 31. marta u Pragu. Učestvovalo je 20 zemalja.

 

 


02.04.2012. VEST- Derbi

Derbi prolećnog dela Opštinske lige Sokobanja između Omladinca i Trebiča odigran je juče na terenu u Blendiji. Posle dugog taktičkog nadmudrivanja gosti su poklekli u finišu meča tako da je konačan rezultat bio 2-0 u korist Omladinca. Tok utakmice je ukazivao na nerešen ishod, obzirom da je Trebič imao blagu inicijativu, dok su igrači Omladinca pretili iz kontri. U 70.minutu usledio je šok za Trebič. Slobodan udarac i 1-0 za domaćina. Trebič se potom otvorio, krenuo agresivnije sa tri napadača, da bi domaćin postigao gol za konačnih 2-0. Iako je na terenu izgledalo kao da Trebič više želi pobedu, činjenica je da je Omladinac bio organizovanija ekipa, strpljivo su čekali svoju šansu što im se na kraju i isplatilo. Trener Trebiča Ivica Petrović je na kraju sportski čestitao pobedniku. Pobeda u derbiju dovela je Omladinac na prvo mesto u ligi, što je zakuvalo borbu za prelazak u viši rang. Trebič je sa liderske pozicije pao na drugo mesto, sa bodom manje, ali i utakmicom manje. Šta je dobitna kombinacija, iskustvo igrača Omladinca, ili mladost i želja za dokazivanjem igrača Trebiča, ostaje da se vidi.


02.04.2012. VEST - Opštinska liga

 

11.kolo Opštinske lige u fudbalu odigrano je ovog vikenda. Osim derbija kola koji je odigran u Blendiji, gde je Omladinac savladao ekipu Trebiča rezultatom 2-0, postignuti su sledeći rezultati:

Mladost-Napredak 1-0

Rtanj-Palilulac 0-0

Utakmica Bukovik-Ozren 2 završena je službenim rezultatom 0-3. Ekipa Slemena bila je slobodna u ovom kolu. U narednom, 12.kolu sastaju se:

Napredak- Bukovik

Ozren 2-Rtanj

Palilulac-Omladinac

Trebič-Slemen

 


 

 Ookružna liga Zaječar

U 15. kolu okružne lige Zaječar Sloga iz Žučkovca igrala je nerešeno 1:1 sa ekipom Rudara Vrška Čuka iz Grljana. Strelac za Slogu bio je Bogojević Bojan. U narednom kolu Sloga igra u Boljevcu sa ekipom Osnić.


02.04.2012. VEST – Stoni tenis

Turnir u stonom tenisu pojedinačno i dublovi, održan je u nedelju 1. aprila u Domu u Čitluku. U pojedinačnoj konkurenciji prvo mesto osvojio je Nikola Božinović, drugo Dragan Najdić a treće Miodrag Kostić. U konkurenciji dublova prvo mesto osvojili su Nikola Božinović i Aleksandar Nikodijević, drugo Miodrag Kostić i Goran Milenković i treće Dragan Najdić i Slobodan Živanović. Najboljim takmičarima u obe kategorije dodeljene su medalje i diplome.