eSokobanja.rs

Turnir treće kategorije za dečake i devojčice do 14 godina na terenima hotela Zdravljak završen je juče. Turnir su organizovali TK Vegas i Teniski savez istočne Srbije. Na turniru su učestvovali dečaci i devojčice iz cele Srbije

sport30.07.2012. VEST – Kup Sokobanje
Ovog vikenda odigrane su utakmice četvrtfinala Kupa Sokobanje. Postignuti su sledeći rezultati:

Bukovik – Mladost 4 -0

Trebič – Napredak 3 -1

Rtanj – Slemen 2 – 0

Sloga – Omladinac 2 -1

U polufinalu se igraju dve utakmice, a sastaju se: Bukovik – Rtanj i Trebič – Sloga. Prve utakmice polufinala igraju se ovog vikenda.


31.07.2012. VEST – Turnir u tenisu

Turnir treće kategorije za dečake i devojčice do 14 godina na terenima hotela Zdravljak završen je juče. Turnir su organizovali TK Vegas i Teniski savez istočne Srbije. Na turniru su učestvovali dečaci i devojčice iz cele Srbije. Pobednik finala u kategoriji dečaka je Vladimir Jovanović iz TK Partizan, koji je savladao Vida Savića iz TK Kruševac. Od devojčica najbolja je bila Radmila Đorđević iz TK Zaječar, kojoj je finale posle povrede leđa predala Jelena Minić, takođe iz Zaječara. Sledeće takmičenje u organizaciji TK Vegas je Otvoreno prvenstvo Sokobanje za devojčice do 12 godina, turnir druge kategorije koji će biti održan uz podršku Teniskog saveza Srbije. Turnir počinje 18. avgusta.


31.07.2012. V E S T – Konferencija klubova

Konferencija klubova Pomoravsko – timočke zone održaće se u petak 03. avgusta u Negotinu . Domaćin konferencije biće FK “ Dunav “ iz Prahova a na konferenciji će se između ostalog odrediti raspored utakmica za jesenji deo prvenstva Pomoravsko – timočke zone koji počinje 19. avgusta . Ono što se za sada sigurno zna je da će se po odluci izvršnog odbora Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije , sve utakmice Pomoravsko timočke zone u novoj sezoni igrati nedeljom.