eSokobanja.rs

Fudbalsko prvenstvo Okružne lige Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga, nastavlja se ovog vikenda. / Nastavlja są radom Škola fudbala Fudbalskog kluba „Ozren” za devojčice i dečake rodjene 2002., 2003. i mladje / Evropsko prvenstvo u karateu za seniore Dži kej asocijacije biće održano u subotu, 02. aprila u Londonu.

31. 03. 2011. VEST: FUDBAL, OKRUŽNA LIGA

Fudbalsko prvenstvo Okružne lige Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga, nastavlja se ovog vikenda. U derbiju 12. kola, u nedelju, 3. aprila, fudbaleri FK „Ozren” dočekuju ekipu FK „Rtanj” iz Boljevca. Utakmica se igra na stadionu „Bata Nole” na Podini są početkom u 15h. Igrači i rukovodstvo FK „Ozren” pozivaju navijače i sve ljubitelje fudbala da u što večem broju dodju na stadion i svojim sportskim navijanjem pomognu ekipi u borbi za povratak u Pomoravsko-timočku fudbalsku zonu.

 - FK Sloga iz Žučkovca, kao drugi predstavnik naše opštine u Okružnoj ligi, igra prvenstvenu utakmicu protiv FK BSK iz Bogovine. Utakmica će se odigrati u nedelju od 15:00h na igralištu u Žučkovcu.

 - ŠKOLA FUDBALA

Nastavlja są radom Škola fudbala Fudbalskog kluba „Ozren” za devojčice i dečake rodjene 2002., 2003. i mladje, koju će voditi trener Jovica Lepojević. Iz Fudbalskog kluba „Ozren” pozivaju sve zainteresovane devojčice i dečake i njihove roditelje da u subotu, 2. aprila, dodju na stadion „Bata Nole” na Podini u 10h radi upisa u Školu fudbala.

 - IVANA ZANFIROVIĆ na PRVENSTVU EVROPE

Evropsko prvenstvo u karateu za seniore Dži kej asocijacije biće održano u subotu, 02. aprila u Londonu. Učešće će uzeti karatistkinja Karate kluba “Ozren Sokotop”, srpska reprezentativka, Ivana Zanfirović. Ona će se takmičiti u disciplinama: kate pojedinačno i kate ekipno: