eSokobanja.rs

Na završnom turniru Pionirskog odbojkaškog prvenstva Međuokružne lige Zaječar, ekipa OK “Ozren” osvojila je prvo mesto i plasirala se na polufinalni turnir prvenstva Srbije za pionire.

18.04.2011. VEST – Odbojka

Na završnom turniru Pionirskog odbojkaškog prvenstva Međuokružne lige Zaječar, ekipa OK “Ozren” osvojila je prvo mesto i plasirala se na polufinalni turnir prvenstva Srbije za pionire. Naši odbojkaši ostvarili su 6 pobeda savladavši ekipe “Knjaževac” iz Knjaževca i “Đerdap” iz Kladova. Pehare i diplome pionirima Ozrena uručili su predstavnici Odbojkaškog saveza Srbije i predsednik opštine Dimitrije Lukić.

18.04.2011. VEST – FK „Ozren“

U derbi utakmici 14. kola Okružne lige Fudbalskog Saveza Zaječar, ekipa FK „Ozren“je juče na stadionu Bata Nole na Podini pobedila vodeću ekipu na tabeli „Borac“ iz Vražogrnca rezultatom 4:0. Pogodke za Ozren postigli su Miloš Petrović dva , Vojkan Kuzmanović i Milan Urošević po jedan pogodak. Ovom pobedom ekipa Ozrena je ponovo izbila na prvo mesto Okružne lige. U narednom 15. kolu koje se igra u subotu 23. aprila, fudbaleri Ozrena na stadionu „Bata Nole „ na Podini dočekuju još jednog pretendenta na prvo mesto, ekipu „ŠSK“ iz Štipine.

18.04.2011. V E S T – FK „Sloga“

U 14. kolu Okružne lige Zaječar, fudbaleri Sloge iz Žučkovca pobedili su FK Rudar iz Podvisa rezultatom 2:1. Golove za Slogu postigli su Bojan Bogojević i Miloš Prvulović.Utakmica je odigrana na igralištu u Žučkovcu pred oko 100 gledalaca.Posle 14. odigranih kola Sloga zauzima 9. mesto na tabeli sa15 osvojenih bodova. U narednom kolu Sloga gostuje ekipi“ Borac“ u Vražogrncu. Utakmica se igra u subotu 23. aprila od 16:30 časova.

18.04.2011. VEST – Opštinska liga


XV kolo Opštinske fudbalske lige odigrano je za vikend. Evo i kompletnih rezultata:

Mladost – Omladinac (Blendija) 0:5

Pobeda – Bukovik 2:1

Palilulac – Napredak 2:2

Rtanj – Trebič 0:8

Ozren 2 - Slemen - 3:0


Posle XV kola prvo mesto na tabeli sa 32 boda zauzima Omladinac (Blendija), na drugom mestu nalazi se Trebič sa 31 bodom. Poslednja na tabeli je ekipa Palilulac sa 4 osvojena boda.