eSokobanja.rs

U okviru 13. kola Okružne lige Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga ekipa FK „Ozren“ sastala se u nedelju sa ekipom FK „Rudar“ iz Podvisa.

11.04.2011. V E S T – FK „Ozren“

U okviru 13. kola Okružne lige Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga ekipa FK „Ozren“ sastala se u nedelju sa ekipom FK „Rudar“ iz Podvisa. Utakmica je završena nerešenim rezultatom 2:2. Oba pogodka za „Ozren“ postigao je Miloš Petrović. U narednom kolu Ozren se sastaje sa trenutnim lidereom na tabeli Okružne lige ekipom FK „Borac“ iz Vržogrnca.

 – FK“ Ozren“ - nova utakmica

U sredu 13. aprila, igra se drugo kolo Kupa Srbije na nivou Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga. U Žučkovcu se sastaju domaćin FK „Sloga“ i ekipa FK „Ozren“. Utakmica počinje u 16 časova i 30 minuta.

 - „Ozren II“

U 14. kolu Opštinske lige ekipa „Ozren II“ sa stavljena od kadeta i omladinaca FK „Ozren“ sastala se u subotu sa ekipom FK „Rtanj“ iz Vrmdže. Utakmica je završena rezultatom 1:0 za ekipu „Rtanj“.

 – Pioniri FK „Ozren“

U prvom kolu Okružne lige pionira i mlađih pionira Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga, pioniri FK „Ozren“ sastali su se sa svojim vršnjacima iz FK „Rtanj“ iz Boljevca. Utakmica je igrana u nedelju i završena je rezultatom 1:1. Pogodak za pionire Ozrena postigao je Stefan Miletić.

 - Opštinska liga

Evo i kompletnih rezultata 14. kola Opštinske fudbalske lige:

Napredak – Pobeda 1:2

Slemen – Bukovik 1:0

Omlaadinac (Blendija) – Palilulac 4:1

Trebič – Omladinac (Portužnica) 3:1

Posle 14. kola prvo mesto na tabeli sa 29 bodova zauzima Omladinac (Blendija), a na drugom mestu nalazi se Trebič sa 28 bodova. Na poslednjem mestu je ekipa „Palilulac“ sa 3 osvojena boda.