Sport - Vesti TV Sokobanja 04.05.2011.godine

Otvoreno prvenstvo Sokobanje u tenisu do 12 godina, u organizaciji TK "Vegas" održano je od 30. aprila do 3. maja na terenima hotela "Zdravljak".

Sport - Vesti TV Sokobanja 04.05.2011.godine
4 Maj 2011

04.05.2011. VEST – Tenis

Otvoreno prvenstvo Sokobanje u tenisu do 12 godina, u organizaciji TK "Vegas" održano je od 30. aprila do 3. maja na terenima hotela "Zdravljak". Na turniru je učestvovalo 60 -ak takmičara iz svih krajeva Srbije. U kategoriji devojčica prvo mesto zauzela je Jelena Minić iz Zaječara, drugo mesto osvojila je Jovana Mladenović takođe iz Zaječara. Treća mesta pripala su Zorani Vojvodić iz Bora i Mii Ljubić iz Niša. U kategorriji dečaka prvo mesto osvojio je Aleksa Pešić iz Pančeva, drugo Uroš Andrejević iz Bele palanke, a treće mesto dele Stefan Cicmilović iz Prokuplja i Dejan Gavrilović iz Ćuprije. Diplome i pehare najuspešnijim takmičarima uručio je Narodni poslanik Dejan Nikolić.

Fudbal Okružna liga

U derbi utakmici 16. kola Okruzne lige Fudbalskog saveza Zajecarskog okruga, ekipa FK Ozren je u subotu 30. aprila pobedila u Zuckovcu domacu ekipu FK Sloga rezultatom 3:2. Pogodke za Ozren postigli su Vojkan Kuzmanovic, Miljan Jevtic i Milan Urosevic dok je oba pogodka za Slogu postigao Bojan Bogojevic. Ovom pobedom fudbaleri Ozrena ucvrstili su se na prvo mesto Okruzne lige są velikim sansama da tu i ostanu do kraja prvenstva. U narednom 17. kolu, fudbaleri Ozrena docekuju ekipu FK Omladinac iz Grezne. Utakmica se igra u nedelju 8. mają na stadionu Bata Nole na Podini są pocetkom u 16 casova i 30 minuta.

Fudbal Kup Srbije

U polufinalu Kupa Srbije za podrucje Fudbalskog saveza Zajecarskog okruga danas u Boljevcu ekipa FK Ozren igra są domacinom- ekipom FK Rtanj. Utakmice se igra na igralistu FK Rtanj są pocetkom u 16 casova i 30 minuta.

Opštinska liga

XVII kolo Opštinske fudbalske lige odigrano je proteklog vikenda. v Evo i kompletnih rezultata:

Omladinac (Poružnica) – Napredak 3:0

Mladost – Bukovik 2:0

Rtanj – Omladinac (Blendija) 2:3

Trebič – Slemen 1:1

Palilulac – Pobeda 2:1

Posle XVII kola prvo mesto na tabeli sa 41 bodom zauzima Omladinac Blendija, na drugom mestu nalazi se Trebič sa 32 boda. Poslednja na tabeli je ekipa Napredak sa 8 osvojenih bodova#.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt