eSokobanja.rs

Otvoreno prvenstvo Sokobanje u tenisu do 12 godina, u organizaciji TK "Vegas" održano je od 30. aprila do 3. maja na terenima hotela "Zdravljak".

04.05.2011. VEST – Tenis

Otvoreno prvenstvo Sokobanje u tenisu do 12 godina, u organizaciji TK "Vegas" održano je od 30. aprila do 3. maja na terenima hotela "Zdravljak". Na turniru je učestvovalo 60 -ak takmičara iz svih krajeva Srbije. U kategoriji devojčica prvo mesto zauzela je Jelena Minić iz Zaječara, drugo mesto osvojila je Jovana Mladenović takođe iz Zaječara. Treća mesta pripala su Zorani Vojvodić iz Bora i Mii Ljubić iz Niša. U kategorriji dečaka prvo mesto osvojio je Aleksa Pešić iz Pančeva, drugo Uroš Andrejević iz Bele palanke, a treće mesto dele Stefan Cicmilović iz Prokuplja i Dejan Gavrilović iz Ćuprije. Diplome i pehare najuspešnijim takmičarima uručio je Narodni poslanik Dejan Nikolić.

 – Fudbal Okružna liga

U derbi utakmici 16. kola Okruzne lige Fudbalskog saveza Zajecarskog okruga, ekipa FK Ozren je u subotu 30. aprila pobedila u Zuckovcu domacu ekipu FK Sloga rezultatom 3:2. Pogodke za Ozren postigli su Vojkan Kuzmanovic, Miljan Jevtic i Milan Urosevic dok je oba pogodka za Slogu postigao Bojan Bogojevic. Ovom pobedom fudbaleri Ozrena ucvrstili su se na prvo mesto Okruzne lige są velikim sansama da tu i ostanu do kraja prvenstva. U narednom 17. kolu, fudbaleri Ozrena docekuju ekipu FK Omladinac iz Grezne. Utakmica se igra u nedelju 8. mają na stadionu Bata Nole na Podini są pocetkom u 16 casova i 30 minuta.

 – Fudbal Kup Srbije

U polufinalu Kupa Srbije za podrucje Fudbalskog saveza Zajecarskog okruga danas u Boljevcu ekipa FK Ozren igra są domacinom- ekipom FK Rtanj. Utakmice se igra na igralistu FK Rtanj są pocetkom u 16 casova i 30 minuta.


 – Opštinska liga

XVII kolo Opštinske fudbalske lige odigrano je proteklog vikenda. v Evo i kompletnih rezultata:

Omladinac (Poružnica) – Napredak 3:0

Mladost – Bukovik 2:0

Rtanj – Omladinac (Blendija) 2:3

Trebič – Slemen 1:1

Palilulac – Pobeda 2:1

Posle XVII kola prvo mesto na tabeli sa 41 bodom zauzima Omladinac Blendija, na drugom mestu nalazi se Trebič sa 32 boda. Poslednja na tabeli je ekipa Napredak sa 8 osvojenih bodova`.