eSokobanja.rs

Sednica Skupštine FK Ozren održana je u subotu, 27. januara. Član Upravnog odbora FK Ozren Zoran Šujica upoznao nas je sa najvažnijim ciljevima u ovoj godini u kojoj klub slavi 100 godina postojanja

02.02.2012. VEST - Prozivka igrača FK Ozren

FK Ozren

Član Upravnog odbora FK Ozren Zoran Šujica pozvao je sve igrače na prozivku koja je zbog vremenskih neprilika odložena za subotu 11. februar u 12 časova. Šujica je rekao da neće biti nekih drastičnih izmena u timu, pregovara se sa nekolicinom igrača iz Aleksinca i Bogovine, dok je iz kluba otišao Vladica Živković zbog obaveza na poslu. Kako je istakao Šujica igrače čeka težak posao, takmičarski cilj je da se, u godini u kojoj FK Ozren slavi 100 godina postojanja, izbori ostanak u Pomoravsko-timockoj zoni.

 

 

 

 


 

01.02.2012. VEST - Skupština FK Ozren

  Sednica Skupštine FK Ozren održana je u subotu, 27. januara. Član Upravnog odbora FK Ozren Zoran Šujica upoznao nas je sa najvažnijim ciljevima u ovoj godini u kojoj klub slavi 100 godina postojanja. Najbitniji cilj je opstanak u Pomoravsko-timočkoj zoni. Osim toga, potrebno je doneti novi Statut kluba koji će biti usklađen sa novim Zakonom o sportu, pa će Javna rasprava po toj temi biti održana 15. februara. Do tog datuma svi članovi kluba, ali I zainteresovani građani mogu dostavljati svoje sugestije na Predlog Statuta FK Ozren. Šujica je još istakao da sve selekcije u klubu dobro rade i da sa optimizmom čekaju prolećni deo prvenstva.