eBooking.rs

Školsko prvenstvo Sokobanje u biciklizmu biće održano sutra na stadionu "Bata Nole" sa početkom u 11h. Predsednik Biciklističkog kluba "Gorski", Predrag Milenković, poziva sve zainteresovane osnovce da učestvuju u što večem broju

07. 04. 2011. VEST: BICIKLISTI

  Školsko prvenstvo Sokobanje u biciklizmu održano je danas na stadionu "Bata Nole". Takmičili su se dečaci i devojčice od petog do osmog razreda. Oni su se trkali u sledećim kategorijama: devojčice - 5. i 6. razred, dečaci - 5. i 6. razred, devojčice-7. I 8. razred i dečaci 7. i 8. razred. U prvoj kategoriji prvo mesto osvojila je Nađa Nastasijević, u drugoj prvo mesto je pripalo je Milanu Jovanoviću. U trećoj kategoriji najuspešnija takmičarka je Jelena Vasiljević, a u četvrtoj prvo mesto zauzeo je Stefan Miletić. Najbolji takmičari osvojili su robne nagrade i medalje, kao i plasman za republičko takmičenje koje će i ove godine biti održano u Kraljevu. Prošle godine naši osnovci su dobili priznanje na republičkom takmičenju, a nadamo se da će nas obradovati i ovo godine, kaže Jelena Milenković iz BK „Gorski“.


Školsko prvenstvo Sokobanje u biciklizmu biće održano sutra na stadionu "Bata Nole" sa početkom u 11h. Predsednik Biciklističkog kluba "Gorski", Predrag Milenković, poziva sve zainteresovane osnovce da učestvuju u što večem broju i da pruže maksimum od sebe. Takmičiće se dečaci i devojčice od petog do osmog razreda. Trkaće se u sledećim kategorijama: devojčice - 5. i 6. razred, dečaci - 5. i 6. razred, devojčice-7. I 8. razred i dečaci 7. i 8. razred. Prijave učenika obaviće se sutra na stadionu "Bata Nole" u terminu od 9 do 11h. Pobednici će dobiti robne nagrade i medalje i biće im obezbedjeno učešće na Republičkom takmičenju koje će se i ove godine održati u Kraljevu.