eSokobanja.rs

Prvi sajam loikalnih samouprava Srbije, koji je otvoren 03.11.2009.godine, u Hali sportova na Novom Beogradu, posetili su premijer Mirko Cvetković i ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Milan Marković. Posebno interesovanje izrazili su za Sokobanju i njenu ponudu kada su investicioni potencijali u pitanju

   Prvi sajam loikalnih samouprava Srbije, koji je otvoren 03.11.2009.godine, u Hali sportova na Novom Beogradu, posetili su premijer Mirko Cvetković i ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Milan Marković.

Posebno interesovanje izrazili su za Sokobanju i njenu ponudu kada su investicioni potencijali u pitanju. Visoki činovnici vlade su detaljno informisani o svemu od v.d. direktora OTKS Ljubinka Milenkovića i predstavnika kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Ružice Marković i Sanje Andjelković. Ljubinko Milenković je nakon desetominutnog razgovora, predstavnicima vlade Srbije uručio monografije o Sokobanji. Po kazivanju Ljubinka Milenkovića ovaj sajam je dobra prilika da se razmene iskustva kada se kolege susretnu i gde se pozitivni primeri dobre prakse primene u svojoj sredini. Gospodin Milenković se nada da će i preostala dva dana trajanja sajma biti uspešna kao i prvi.