eSokobanja.rs

Sednica Sabora FK Ozren na kojoj je razrešen dosadašnji i izabran novi saziv Skupštine kluba za mandatni period od 2012. do 2016., održana je juče u sali iznad vatrogasnog. Konstitutivna sednica novog saziva Skupštine kluba na kojoj će biti izabran potpredsednik Skupštine

FK Ozren

13.07.2012. VEST – FK Ozren

Na konstitutivnoj sednici novog saziva Skupštine FK Ozren održanoj juče, za predsednika Skupštine kluba izabran je Goran Todorović,a za potpredsednika Skupštine Ivica Milanović.Novi predsednik kluba je Đorđe Bajić, dok je za potpredsednika kluba izabran Marko Bajić koji su su ujedno i članovi Upravnog odbora, u koji su još izabrani i Dragan Joković, Dr Dragan Mitrović, Radenko Đurić, Slobodan Lazić i Vojkan Kuzmanović. Za članove Nadzornog odbora izabrani su Dejan Stanković, Slobodan Živanović, Nikola Miletić i Šerafedin Cena.


11.07.2012. VEST – Sabor FK Ozren

Sednica Sabora FK Ozren na kojoj je razrešen dosadašnji i izabran novi saziv Skupštine kluba za mandatni period od 2012. do 2016., održana je juče u sali iznad vatrogasnog. Konstitutivna sednica novog saziva Skupštine kluba na kojoj će biti izabran potpredsednik Skupštine, predsednik kluba i novi Upravni odbor održaće se sutra u prostorijama FK Ozren na stadionu Bata Nole sa početkom u 19h.