Radovi tri učenika sokobanjske Osnovne škole nagrađeni - Vesti Soko TV 15.11.2010.godine

Radovi tri učenika sokobanjske Osnovne škole nagrađeni su u dobrotvornoj akciji” Pošaljite čestitku prijateljstva” koju organizuje humanitarna organizacija “Naša Srbija”. Natalija Ilić, Lana Bošković i Andrija Ilić dobili su novčanu nagradu u iznosu od 5000 dinara na računima dečje “bambino” štednje./ OO SPS-a priprema se za VIII kongres stranke koji će biti održan 11. decembra, u Sava centru u Beogradu. Opštinska konferencija OO SPS- a održana je subotu 13. novembra./ U opštini Sokobanja obezbeđen je stabilan javni red i mir i u oktobru mesecu.

Radovi tri učenika sokobanjske Osnovne škole nagrađeni - Vesti Soko TV 15.11.2010.godine
15 Novembar 2010

15.11.2010. VEST – Radovi tri učenika sokobanjske Osnovne škole nagrađeni

Radovi tri učenika sokobanjske Osnovne škole nagrađeni su u dobrotvornoj akciji” Pošaljite čestitku prijateljstva” koju organizuje humanitarna organizacija “Naša Srbija”. Natalija Ilić, Lana Bošković i Andrija Ilić dobili su novčanu nagradu u iznosu od 5000 dinara na računima dečje “bambino” štednje.Ove godine naša škola poslala je preko 400 radova rađenih različitim likovnim tehnikama. Akcija će biti pokrenuta početkom decembra kada će se čestitke naći u svim poštama širom Srbije. Novac prikupljen prodajom čestitki biće iskorišćen za programe poboljšanja uslova života dece u Srbiji.


15. 11. 2010. VEST: OO SPS-a priprema se za VIII kongres stranke

OO SPS-a priprema se za VIII kongres stranke koji će biti održan 11. decembra, u Sava centru u Beogradu. Opštinska konferencija OO SPS- a održana je subotu 13. novembra. Na dnevnom redu izmedju ostalog našle su se i sledeće tačke: referat povodom 20 godina od osnivanja SPS-a, izbor delegata za 8. kongres, razmatranje dokumenata za VIII kongres: Program stranke, Izveštaj o radu izmedju dva kongresa, Predlog statuta, predlaganje kandidata za članove Glavnog odbora, Nadzornog i Izvršnog odbora SPS-a, Predlaganje kandidata za najviše funkcije SPS-a: predsednika, podpredsednike i predsednike izvršnog i glavnog odbora SPS-a. Prvi put , dodeljene su zahvalnice članovima za posebna zalaganja. Gost konferencije bio je predsednik Gradskog odbora SPS-a Zaječara i član Izvršnog odbora glavnog odbora SPS-a, Dušan Ivanović. Na konfertenciji je ispoljeno puno jedinstvo, podržani su stavovi i politika koju vodi glavni odbor i predsednik stranke. Izabrani su delegati za 8. kongres, na kome će prisustvovati ukupno 2 487 delegata, kaže Ivanović i dodaje da će 8. kongres biti kongres jedinstva.


15.11.2010.god. VEST: Stabilan javni red i mir i u oktobru mesecu

U opštini Sokobanja obezbeđen je stabilan javni red i mir i u oktobru mesecu. Registrovano je svega devet prekršaja iz ove oblasti,kaže Bojan Milivojević, komandir Policijske stanice u Sokobanji.U proteklom mesecu registrovano je ukupno 18 krivičnih dela,od toga 17 krivičnih dela opšteg kriminaliteta,od čega su četiri krivična dela sa nepoznatim izvršiocem,od kojih su tri rasvetljena,kaže Milivojević.Jedno od najzastuljenijih krivičnih dela u oktobru mesecu je samovlasno priključenje električne energije,odnosno neovlašćeno korišćene iste,ističe Bojan Milivojević,komandir Policijske stanice u Sokobanji.


15. 11. 2010. VEST: Okružne lige Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga

U 11., poslednjem kolu jesenjeg dela prvensta Okružne lige Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga, u subotu je ekipa FK „Ozren“ pobedila u Sokobanji ekipu FK „BSK“ uz Bogovine rezultatom 3:1. Ovom pobedom fudbaleri „Ozrena“ su osvojili drugo mesto u Okružnoj ligi sa velikim izgledima da se na proleće izbore za prvo mesto i povratak u Pomoravsko-timočku zonu.

OZREN, PIONIRI

Pioniri FK „OZREN“ u okviru 9. kola Lige pionira i mladjih pionira Borskog i Zaječarskog okruga u subotu su igostili svoje vršnjake iz FK „Rtanj“ iz Boljevca i pobedili rezultatom 3:1.

Opštinska liga

Jedanaesto kolo Opštinske fudbalske lige odigrano je za vikend. Evo i kompletnih rezultata:

Omladinac (Blendija) – Napredak – 2:0

Jedinstvo – Bukovik – 1:8

Trebič – Pobeda - 3:0

Ozren 2 – Palilulac – 6:0 van konkurencije

Omladinac (Poružnica) – Slemen – 2:1

Rtanj – Mladost odložena

Posle jedanaestog kola prvo mesto na tabeli sa 24 boda zauzima Bukovik iz Vrbovca. Na drugom mestu nalazi se Omladinac iz Blendije sa 23 boda. Poslednja na tabeli je ekipa Jedinstvo Mužinac sa 3 osvojena boda.

OK „Ozren“

Muška seniorska selekcija odbojkašog kluba ‚‚Ozren‚‚ zabeležila je još jednu pobedu u trećem kolu jesenjeg dela prvenstva. Odbojkaši su ovoga puta bili bolji od ekipe OK ‚‚H.Velko‚‚ iz Negotina ostvarivši pobedu rezultatom 3:2 po setovima 25:17, 20:25, 25:12, 15:25 i 15:10.

Stoni tenis

U okviru V kola Lige Srbije Regionalnog stonoteniskog saveza Niš-centa STK Ozren pobedio je u subotu STK Buljane rezultatom 4:3.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt