eSokobanja.rs

Prva harmonika polufinale Sokobanja:: Polufinale Međunarodnog festivala Prva harmonika-Sokobanja 2011 biće održano u petak i subotu, 08. i 09. jula. Takmičarski deo obaviće se u bioskopu Moravica od 09 časova. 08. jula

11. 07. 2011. VEST: I HARMONIKA

Polufinale Međunarodnog festivala „Prva harmonika-Sokobanja 2011“ odražano je za vikend. Takmičarski deo odvijao se u bioskopu „Moravica“. 08. jula takmičile su se mlađe kategorije: petlići, mlađi pioniri, stariji pioniri, mlađi juniori i duet do 15 godina. 09. jula nastupali su takmičari iz starijih kategorija: stariji juniori i seniori . Po oceni stručnog žirija svih 30 učesnika plasiralo se u finale. Prve polufinalne večeri,pored revijalnog nastupa harmnikaša publiko je zabavljalo KUD “Soko” ,a druge večeri KUD “Mladost”uz pratnju orkestra “Lepterija”. Finale 49. festivala “Prva harmonika – Sokobanja 2011” biće održano 12. i 13. avgusta.

 


08. 07. 2011. VEST: I HARMONIKA

I deo polufinala Medjunarodnog festivala „Prva harmonika-Sokobanja 2011“ održan je danas, a drugi deo će biti održan sutra. Danas su se takmičile mladje kategorije: petlići, mladji pioniri, stariji pioniri, mladji juniori i duet do 15 godina. Sutra nastupaju takmičari iz starijih kategorija: stariji juniori, seniori i duet preko 15 godina. Takmičarsko deo se održava u sali bioskopa „Moravica“, dok se revijalne večeri održavaju na letnjoj pozornici „Vrelo“. Gosti revijalnih večeri biće KUD „Soko“ iz Sokobanje i KUD „Mladost“ iz Čitluka. Inače u polufinale su ušli i finalisti takmičenja u Staparu, Nišu i Topoli, pa se očekuje ukupno 50 do 60 takmičara, kao i ranijih godina, kaže direktor OTKS, Bratislav Majkić. Takmičare ocenjuje tročlani žiri u sastavu: Ljubiša Pavković, Ljubo Kešelj i Dragiša Milanović.

 


06.07.2011. VEST – Prva harmonika polufinale

 

  Polufinale Međunarodnog festivala „Prva harmonika-Sokobanja 2011“ biće održano u petak i subotu, 08. i 09. jula. Takmičarski deo obaviće se u bioskopu „Moravica“ od 09 časova. 08. jula takmičiće se mlađe kategorije: petlići, mlađi pioniri, stariji pioniri, mlađi juniori i duet do 15 godina. 09. jula nastupiće takmičari iz starijih kategorija: stariji juniori, seniori i duet preko 15 godina. Za sada ima tridesetak takmičara, kaže Bratislav Majkić, direktor OTKS, i dodaje da u polufinale ulaze i finalisti takmičenja u Staparu, Nišu i Topoli, pa se očekuje 50 do 60 takmičara, kao i ranijih godina. Revijalni deo održaće se na letnjoj pozornici “Vrelo“ od 20 časova.