eSokobanja.rs

Organizacioni odbor jubilarnog, desetog turnira Avgust u avgustu, danas je, 13. avgusta, 2009. godine, u centru Sokobanje prigodnim programom promovisao start basket ludila, koje zahvata Sokobanju svake godine, već deseti put.

 

Promocija-AuAOrganizacioni odbor jubilarnog, desetog turnira "Avgust u avgustu", danas je, 13. avgusta, 2009. godine, u centru Sokobanje prigodnim programom promovisao start "basket ludila", koje zahvata Sokobanju svake godine, već deseti put.
     Mladi volonteri su već od podneva na mermernom šetalištu delili žute i plave balone i zastavice, deci naravno, a zatim su članovi Promocija AuA u centru SokobanjeOrganizacionog odbora turnira u popodnevnim satima postavili štand u centru informišući zainteresovane o ovom sportskom događaju. U prvom planu bili su veliki pehari i medalje, koje je organizator pripremio za pobednike. Za osvajača prvog mesta u basketu, pored pehara  i medalja spremljena je i novčana nagrada od 50.000,oo dinara, a tu su i nagrade za prvo mesto u trojkama i prvo mesto u zakucavanjima.
     Da potsetimo, turnir počinje 14. avgusta, trajaće tri dana, a svake večeri na terenu kod Gimnazije biće tehno žurka i za muziku će biti zaduženi poznati DJ majstori.
     Vidimo se u Sokobanji, na turniru!

Sokobanja, 13.08.2009.g.
tekst i foto:
V.S. Putnik