eSokobanja.rs

Svi lokalni putevi 1. i 2. prioriteta na teritoriji opštine Sokobanja su prohodni osim puta ka Radenkovcu koji ce biti ociscen u toku dana, obzirom da je u toku noci i jutra opet napadao sneg, saznajemo od Bojana Todosijevića

01.02.2012. VEST – Bojan Todosijević

zimska slizba  Svi lokalni putevi 1. i 2. prioriteta na teritoriji opštine Sokobanja su prohodni osim puta ka Radenkovcu koji ce biti ociscen u toku dana, obzirom da je u toku noci i jutra opet napadao sneg, saznajemo od Bojana Todosijevića, Nadzornog organa za zimsko održavanje lokalnih puteva Direkcije za urbanizam i izgradnju. Iz Direkcije za urbanizam i izgradnju Sokobanja vozačima savetuju opreznu vožnju i upotrebu zimske opreme. Za održavanje lokalnih i regionalnih puteva zaduženo je PZP Zaječar, dve odvojene ekipe koje rade po posebnim nalozima i posebnom programu.

01.02.2012. VEST-PZP

Kako saznajemo od Dragoša Jeremića iz Preduzeća za puteve Zaječar trenutno su svi regionalni putevi u našoj opštini prohodni. Put R 121 od Knjaževca prema Bovnu je prohodan, dok na putu R 121 A od Trebičke česme ka Jošanici ima snega i leda mestimično na kolovozu, kao i na putu R 120 ka selu Jezeru. Svi ostali putevi su prohodni, dok na pojedinim delovima leda ima mestimično tako da se savetuje oprezna vožnja i upotreba zimske opreme.