eSokobanja.rs

Koalicioni partneri - OO Liberalno demokratske partije Sokobanja i OO Srpskog pokreta obnove Sokobanja, sinoć Opštinskoj izbornoj komisiji predali izbornu listu / OO Srpske napredne stranke Sokobanja, Opštinskoj izbornoj komisiji sinoć predao izbornu listu

bata ldp11. 04. 2012. VEST: LDP i SPO

Koalicioni partneri - OO Liberalno demokratske partije Sokobanja i OO Srpskog pokreta obnove Sokobanja, sinoć Opštinskoj izbornoj komisiji predali izbornu listu: Čedomir Jovanović – Preokret LDP-SPO. Očekujemo da nam na ovim izborima gradjani ukažu poverenje u što većem broju, kako bi smo dali svoj doprinos u promeni svega onoga što tišti naše gradjane, rekao je sinoć predsednik OO LDP, kandidat za predsednika opštine, Predrag Stevanović. Koalicija Preokret će se u budućem sazivu SO zalagati, pre svega, za promenu načina rada lokalne samouprave, za poboljšanje infrastrukture u opštini, ne samo u gradu, več i u selima, a takodje želimo da gradjanima Sokobanje kažemo pravu istinu o Sokobanji, gde smo trenutno sada, šta se sve radilo i zalagaćemo se da na neki način damo doprinos opštem boljitku svih nas u naredne 4 godine, kaže Stevanović. Predsednik OO SPO Sokobanja, Dragoljub Marjanović kaže da očekuje pravednu borbu i pobedu na predstojećim izborima.

 

 


sns-vlada-milojkovic11. 04. 2012. VEST: SNS

OO Srpske napredne stranke Sokobanja, Opštinskoj izbornoj komisiji sinoć predao izbornu listu. Lista je potpuna, imamo 30 kandidata za odbornike, medju njima je 11 žena, što znači ne samo da smo ispoštovali zakonski minimum, već da imamo i jednu ženu više, kaže predsednik OO SNS, Vlada Milojković. Siguran sam da će posle 6. maja SNS učestvovati u vlasti, kaže on i dodaje - Preuzećemo odgovornost da gradjanima poboljšamo život onoliko koliko možemo i onako kako smo obećali. Što se programa za predstojeće izbore tiče, Milojkovć kaže da će se raditi na poboljšanju uslova života gradjana naše opštine - kako same Sokobanje tako i sokobanjskih sela, a intenzivno će se raditi i na poboljšanju infrastrukture. Naš program je realan, istakao je on i dodao je da gradjani ne mogu da očekuju da ćemo u prvoj godini ispuniti sva obećanja iz programa jer je potrebno vreme zato što postoje stvari u programu koje ne zavise samo od nas, a da bi ih realizovali potrebno je da SNS na svim nivoima učestvuje u vlasti.


opstinski odbor sps sokobanja11. 04. 2012. VEST: SPS, konvencija

Centralna konvencija koalicije SPS-PUPS-JS i predsedničkog kandidata ove koalicije, Ivice Dačića za okrug Zaječar održaće se u ponedeljak 16. aprila u Zaječaru. Opštinski odbori SPS-PUPS-JS pozivaju svoje članove i simpatizere kao i gradjane opštine Sokobanja da prisustvuju konvenciji. Iz Sokobanje se organizuje odlazak na konvenciju sa polaskom u 13 časova ispred zgrade srednje škole, a zainteresovani se mogu javiti na broj 830 310 ili 066 84 494.