eSokobanja.rs

Polazak u Vrtić:: Školska godina u PU Bucko počinje sutra. Predškolci dolaze u 8 časova, kada će vaspitači izvršiti podelu dece po grupama. / Cene boravka u PU Bucko povećane su odobrenjem SO Sokobanja. Celodnevni boravak dece sada košta 3.100 dinara, celodnevni pripremno-predškolski program staje 2.700 dinara dok je užina za pripremno-predškolske grupe poludnevnog boravka 30 dinara dnevno

31.08.2011. VEST – Polazak u Vrtić

vrtic bucko sokobanja  Školska godina u PU "Bucko" počinje sutra. Predškolci dolaze u 8 časova, kada će vaspitači izvršiti podelu dece po grupama. Ove godine Vrtić "Bucko" uspeo je da primi svu decu sa liste čekanja. Deca su rasporedjena po grupama, a roditelji obavešteni o potrebnoj dokumentaciji. Ove godine u vrtiću "Bucko" ima 15 grupa, 9 vaspitnih, 1 bolničku, 3 pripremno predškolske u Sokobanji i 2 u Mesnim Zajednicama, u Čitluku i Resniku, a ove grupe okupljaju ukupno 278 deteta.

 

 

 


01.09.2011. VEST – Povećanje cene boravka u PU Bucko

Cene boravka u PU "Bucko" povećane su odobrenjem SO Sokobanja. Celodnevni boravak dece sada košta 3.100 dinara, celodnevni pripremno-predškolski program staje 2.700 dinara dok je užina za pripremno-predškolske grupe poludnevnog boravka 30 dinara dnevno. Novina ove godine ima po pitanju 3. deteta. Po novom pravilniku besplatan boravak može da koristi treće i svako naredno dete samo ako je iz primarne porodice, što znači da sva deca žive sa roditeljima u istoj kući i naravno do punoletstva.