eSokobanja.rs

U prepodnevnim satima, kako je i najavljeno, tačnije u 09,3o časova, kod terena za odbojku na pesku, hotela „ZDRAVLJAK“, u Sokobanji, okupilo se devet odbojkaških ekipa čekajući žrebanje.

Teren-za-odbojku HOTEL ZDRAVLJAK  U prepodnevnim satima, kako je i najavljeno, tačnije u 09,3o časova, kod terena za odbojku na pesku, hotela „ZDRAVLJAK“, u Sokobanji, okupilo se devet odbojkaških ekipa čekajući žrebanje. Deseta ekipa se očekuje, malo kasni zbog prevoza.
     Žrebanje, podela ekipa-učesnika po grupama obavljeno je tačno u 10,oo časova, ( dve grupe po 5 ekipa), a igra se po sistemu ispadanja. Da navedemo i imena ekipa: „Šampioni“, „Skapanica“, „Flamingosi“, „Penzioneri“, „Lupaj“, „Baturovac“, „Mini-Fini“, „Kalha“, „Indijanci“, a deseta ekipa, do trenutka pisanja ovog teksta još nije pristigla. Ekipe su iz Sokobanje (3), dok su ostale iz Knjaževca, Aleksinca i Zaječara.
     Utakmice su već počele, a u pauzama između utakmica muziku će puštati DJ MISHCO, tj. Miodrag Miško Đorđević, iz Sokobanje. O finalnom delu turnira uslediće reportaža.
     Vidimo se u Sokobanji!


Sokobanja, 07.08.2009.g.
tekst i foto:
V.S.Putnik